Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy a szüleim...

Mit csináljak, hogy a szüleim elfogadják ezt?

Figyelt kérdés
ők egyetemet végeztek, a nővérem is, én viszont nem szeretnék (persze dolgozni igen, de nem akarok továbbtanulni..ebbe most nem mennék bele). és mindig azzal piszkálnak, hogy bezzeg ők, bezzeg a nővérem, én milyen szerencsétlen vagyok, nem fogom semmire vinni, szégyent hozok rájuk stb stb..
2016. jan. 6. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szűklátókörűek, akkor semmit. Vagy fejet hajtasz, és elmész főiskolára, vagy önállósodsz, dolgozol, elfogadod hogy szapulnak, és talán sok év után belátják, hogy kár volt erőltetni.
2016. jan. 6. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél egyébként dolgozni? Mi az ami érdekel?
2016. jan. 6. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha még általános iskolás, akkor szerintem 12.-ig még 100x meggondolod magad.
2016. jan. 6. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
41%
Ha az, hogy nem akarsz továbbtanulni, azt jelenti, hogy nem szeretnél egyetemre járni, hát szíved joga. Viszont valamilyen végzettséget szerezz, legyen egy szakmád! Azzal is lehet boldogulni, pénzt keresni, nem kell mindenkinek diploma.
2016. jan. 7. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!