Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltott szerelem! Mit tegyek hogy a szüleim elfogadják?
ha rasszisták akkor soha nem fogják elfogadni...
22F
Nem fogják elfogadni, max. enyhülnek, ha látják majd, hogy már évtizedek óta boldog egyetértésben éltek majd és segítség nélkül fenntartjátok magatokat. De ha olyanok, mint anyai nagymamám, aki mindig meglátja más szemében a szálkát (ő nem rasszista, "csak" kötekedő), akkor örökké szúrkálódni fognak, és azt fogják lesni majd, hol köthetnek belétek.
Én is ismerek köztük rendes embert, egyik öcsém haverja, és kollégája. Nem is azzal van baj, hogy valaki hova születik, hanem hogy milyen ember, problémás meg mindenhol van. De egy rasszistát nehezen tudsz erről meggyőzni.
Ha normális, akkor nincs vele gond. Ha emellett seggládák szüleid akkor ő bajuk.
4 évig titkolni... Gratulálok.
Nem értem miért nem fostok bele magasról logikátlan emberek véleményébe.
szerintem félreértetted amit írtam...én nem támadólag írtam...nem azt írtam, hogy minden roma egyforma...hanem azt, hogy ha a szüleid rasszisták akkor nem fogod őket meggyőzni...idővel lehet enyhülnek a srác irányába, de nem te fogod tudni rávenni, hanem ők saját magukat...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!