12-13-14 évesek ti milyen országokba jártatok már?
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 23:23
21/26 anonim válasza:
Ausztria
Ausztrália
Belgium
Franciaország
Spanyolország
Olaszország
Thaiföld
Egyesült Arab Emírségek
USA
Skócia
Anglia
22/26 anonim válasza:
Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Románia, Horvátország, Olaszország, Szicília, Németország, Hollandia, Curaçao, de a legtöbb helyen csak átutazóban voltam.
24/26 anonim válasza:
Oroszország,Ukrajna,Szlovákia,Lettország,Lengyelország,Csehország,Litvánia,Németország.:)
25/26 anonim válasza:
14 éves koromig:
Rengetegszer Ukrajnában (ott laktunk a határ mellett). Románia, Szlovákia, Ausztria, Olaszország, Görögország, Törökország, Egyiptom.
Apukámat sokszor elkísértem minden iskolai szünetben mivel kamion sofőr, így vele rengetek helyen csak 1-2 napot voltam: Szerbia, Bulgária, Oroszország, Fehéroroszország, Lengyelország.
Majd 16 évesen 1 év New York cserediákként. Az ottani családdal Kanada, Mexikó, Kuba.
Majd 19 évesen mikor le érettségiztem, Ausztráliba jelentkeztem továbbtanulni. Szerencsére sikerült kijutnom. Bejártam Ausztráliát, és Új-Zélandot.
Még a bakancslistámon szerepel: Thaiföld, és Japán.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!