12-13-14 évesek ti milyen országokba jártatok már?
Horváthország, szlovákia, jugoszlávia, bosznia-hercegovina, románia, ukrajna
12
Romániában Elvileg amikor 3 éves voltam.
Meg vagy 2x átléptem a szlovák határt kb 100 méterre :P
Nem egy világutazó család vagyunk. Olyan rossz, hogy más már bejárta a fél világot én meg még a Dunántúlon is csak párszor voltam.
Görögország (3x) ausztria (asszem 3x) horvátország tunézia montenegró és átutazóban makedónia szerbia románia szlovákia. És most megyek majd franciába :)
13
Horvátország,Románia,Olaszország,Szlovákia
Amúgy miért kérdezed? :)
Ja és 13 éves vagyok.
Előző voltam
Ausztria,Szlovákia,Szlovénia,Lengyelország,Belgium,Franciaország,Anglia
14
Annyi idős koromban anyukám szakmunkásképzőben volt tanár, ahol a gyerekek nagyon aktív versenyt nyerők voltak és mindig nyertek egy-egy külföldi útnyi pénzt, és utaztak amúgy is táborokba. Apuval mentünk velük mindig.:)Az én sulimnak is sok külföldi cserekapcsolata volt, így saját részről is jártam.
Ezért: Románia, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Németország, Franciaország, Svájc, Szlovénia, Lengyelország, kb. ennyit tudok felidézni, több helyen később voltam, gimis koromban meg egyetem alatt saját erőből.
28N
Szlovákia évente legalább 1x (papa Naszvadról származik), meg Ausztria, aztán Németország.
Lett volna lehetőség Horvátba, meg Britanniába menni, de lecsúsztam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!