Ti hány évesen jártatok és csókolóztatok először?
Figyelt kérdés
Jópár hónap múlva leszek 15 éves és egy táborta megismertem egy velem egykorú stácot aki az utolsó nap megkérdezte hogy nem-e járunk és beleegyeztem és most lesz búcsú a itt nálunk és együtt fogunk kimenni szóval lehet lesz valami és úgy izgulok :S Vagy az én koromban túl korai lenne az első csók ? :/2014. júl. 19. 09:54
1/17 zetke válasza:
Én körülbelül 10 éves lehettem amikor először jártam :D. Nem lenne korai habár várj még kb. 1 hónapot, hogy jobban kialakuljon a kapcsolat
2/17 anonim válasza:
Nem korai, én 13 évesen csókoloztam és jártam először fiúval. Ne izgulj, nagyon izgalmas lesz... ;)
3/17 anonim válasza:
Én 16 éves voltam, akkor a párom 19.
1 hónap után volt csók, miután elkezdtünk járni.
és már 4 éve együtt vagyunk, és nem sokára jön a baba is. :)
Szerintem nem korai már. De ha feltetted a kérdést, akkor te magad is annak tartod. Ez a te döntésed, ne más döntse el helyetted. :)
5/17 Kiss bertalan válasza:
Hát egy haverom már másodikban
8/17 anonim válasza:
Második osztályban "jártam" egy fiúval, szinte egész tanévben. :D Fogtuk egymás kezét és sétálgattunk szünetekben, de kb. ennyi.
Után voltam egyhetes "kapcsolataim", ahol ugyanez volt. :) 13 évesen csókolóztam először egy táborban... :)
17L
9/17 anonim válasza:
14 voltam amikor először csókolóztam és 14 évesen volt az első barátom is ami nem igazán volt komoly csak amolyan sulis járás.
10/17 anonim válasza:
Engem megcsókolt a legjobb barátom (aki egy fiú,én meg lány vagyok) megvígasztalásból de még nem jártam senkivel és ő se volt belém szerelmes csak nem bírta nézni ahogy szenvedek.14 éves lettem 2 hete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!