5 napja nem eszik?
Figyelt kérdés
A lányom (17 éves) 5 napja egy darab almán kívűl egyátalán nem eszik semmit. Többször kérdeztem tőle, hogy miért nem; esetleg valami baj van, de erre az a válasz, hogy minden rendben csak nem éhes. Én viszont nagyon aggódom... Mit tudnék tenni?2015. dec. 22. 10:09
11/18 A kérdező kommentje:
És pontosan milyen szakember? Nőgyógyász?
2015. dec. 22. 18:37
12/18 anonim válasza:
Tessék, itt talán több kérdésedre is választ kapsz:
13/18 anonim válasza:
szerintem is lehet hogy testképzavar/étkezési zavar áll a háttérben.ha bulimia vagy anorexia (vagy bármilyen egyéb hasonló betegség) áll a háttérben akkor itt (mert a testképzavar pszichés alapú betegség) a pszichológus/pszichiáter a szakember.
14/18 anonim válasza:
Dehogy nőgyógyász...
Pszichológus, pszichiáter
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2015. dec. 23. 19:40
16/18 anonim válasza:
Pszihológus. Te normális vagy hogy szétnézel a szobájába?
17/18 anonim válasza:
Na, a kutakodás az i-re a pont. Nekem is állandóan matatott a mostohám, megjegyzem ok nélkül. Hát, remekül esett, gyűlöltem, hogy ennyire bízik bennem.
Szánalmas.
A lányod meg kezdődő anorexiás, vidd el szakihoz, mielőtt eldurvul.
18/18 anonim válasza:
Amfetaminszármazékok elnyomják az éhséget elég durván.
Én 17 évesen már spuriztam néha néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!