5 napja nem eszik?
Figyelt kérdés
A lányom (17 éves) 5 napja egy darab almán kívűl egyátalán nem eszik semmit. Többször kérdeztem tőle, hogy miért nem; esetleg valami baj van, de erre az a válasz, hogy minden rendben csak nem éhes. Én viszont nagyon aggódom... Mit tudnék tenni?2015. dec. 22. 10:09
1/18 anonim válasza:
Ilyet a fiam is csinált nem rég, kiderült, h bespájzolta a mikucsomagokat és nasizott egész nap. Nem lehet, h ilyesmi van a háttérben?
2/18 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam, szét is nézek a szobájában.
2015. dec. 22. 10:18
3/18 anonim válasza:
én annak idején 10 napig nem ettem..csak tudni akartam, hogy milyen érzés, ha nem eszunk napokig. csapvizet ittam 10 napon keresztul. ennyi volt. utána szépen lassan ujra enni kezdtem. szerintem ne aggodj. vagyis most még ne. majd megjon az étvágya, ha meglátja az unnepi asztalt
5/18 anonim válasza:
Én vagy fogyás vagy szerelmi bánat miatt csináltam ilyet. Ha szerelmi bánat, akkor szépen lassan visszajön az étvágya, viszont ha fogyás miatt éhezteti magát abból baj is lehet.
6/18 A kérdező kommentje:
A fogyás lehetséges dolog, mert egyre többször mondja, hogy milyen kövér. Pedig egyátalán nem, 165 centihez 55 kiló...
2015. dec. 22. 12:43
7/18 anonim válasza:
[link] Sajnos itt olyan fiatalok vannak akik szerint a csontsovány a jó. :/
8/18 anonim válasza:
Étkezési és testkép zavar lesz inkább. Akkor is ezt tippeltem volna, ha nem írod kommentben, hogy kövérnek látja magát.
9/18 A kérdező kommentje:
És ez ellen mit tudnék tenni?
2015. dec. 22. 17:40
10/18 anonim válasza:
Szakemberhez kell vele fordulni. Nehogy bulimiás vagy anorexiás legyen. Ha még nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!