Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy 18 éves gyereknek nem engednek bicskát venni?

Figyelt kérdés
Normális gyerekről van szó. Anyja nem engedi neki, azt mondta nem kell neki ilyen, nem engedi ,meg ,hogy legyen neki ilyenje. Meg azért is ,mert nagyon veszélyes.
2015. dec. 19. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
unalmasak már ezek a bicskás, viperás kérdések..
2015. dec. 19. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem is voltak eddig ilyen kérdések.
2015. dec. 19. 18:42
 13/18 anonim ***** válasza:

18:42

dede, pont ma olvastam, ugyan ez volt a téma. A sok ellenségű ember, vipera, kés, gázpisztoly. ziher hogy ez a kérdező volt, unalmába írogatja ki ezeket.

2015. dec. 19. 20:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is láttam a kérdező hasonló kérdéseit, csak egyáltalán nem illett a kategóriába, szóval jelentettem és valószínüleg elkerült innen.
2015. dec. 19. 22:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát én sem lennék boldog, akar a fene a börtönbe, bíróságra rohangálni, mert a hülyéje megszúrt valakit...

Tudod te, mi az önvédelem legelső lépése? KERÜLD EL A SZITUÁCIÓT, MENEKÜLJ KI BELŐLE! Ezt a fekete öves karate edzőnktől tanultuk, és igaza van!

Egyébként teljesen felesleges a bicska, ha verekedni tudó támadja meg, a földbe üti, mielőtt elővehetné a bicskáját.

Ha pedig olyasvalakit szúr meg, aki feleannyira sem veszélyes, nehezen áll meg a jogos önvédelem.

2015. dec. 20. 08:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Már miért ne lenne normális, akinél bicska van?

Mindig van az övemen egy alig 7 centis, vékony pengéjű, kinyitható bicska egy tokban, még apámtól kaptam, több, mint 10 éve.

Bontottam már vele bort, elszakadt fülű konzervet, csavartam vele csavart ki-be, rengeteg madzagot/kötelet vágtam el vele, mert arra volt szükség, feszítettem vele szét beragadt fedeleket, faragtam nyársat amikor elfelejtettünk vinni a szalonnasütéshez, fúrtam vele lyukat...és ezek csak azok, amik hirtelen eszembe jutottak.

És nem vagyok erdész, sem vadász, önvédelemhez pedig elő sem venném, mert nem tudok vele bánni ilyen helyzetben, és ha elveszik tőlem, akkor még nagyobb szarba kerülök.

Az a bicska nekem egy eszköz, amit ha kell, előveszek és használok, nem státuszszimbólumként csattogtatom a diszkóban...

2015. dec. 23. 15:53
 17/18 anonim válasza:
Előttem válaszolóval (16-os)tudok teljes mértékben egyetérteni! Véleményem szerint nem létezik közbiztonságra veszélyes eszköz, (a bicska valami ilyesminek számít, bár azt hiszem van valami méret is, ami alatt nem) mert nem az eszköz tehet arról, hogy mire használják. Közbiztonságra veszélyes EMBER viszont létezik, azokat kell határozottan kivonni a forgalomból! Nekem is van svájci bicskám, általában a táskámban vagy a kabátom zsebében van. Vágtam már fel vele zsemlét, szalámit, ha olyan helyen voltam, de bontottam már vele sört, nyitottam vele konzervet, és soha eszembe nem jutna bárki ellen szúró vagy vágó fegyverként használni. Ez egy használati eszköz. Egyébként pedig körül vagyunk véve a suszterártól a csavarhúzón keresztül a konyhakésig olyan tárgyakkal, aminek hegye, vagy éle van. Ezek a tárgyak, mindaddig, míg közbiztonságra veszélyes EMBER kezébe nem kerülnek, ártalmatlan használati eszközök. A bicska is!
2015. dec. 23. 17:41
 18/18 anonim ***** válasza:
én se támogatnám, hogy bicskát vegyen, de egy 18 évesnek nem tilthatnám meg, viszont olyan gondolatok azért megfordulnának a fejemben, hogy milyen társaságba járhat, hogy bicskát kell magával hordania...
2015. dec. 25. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!