Mit gondoltok arról, hogy egy 18 éves gyereknek nem engednek bicskát venni?
18:42
dede, pont ma olvastam, ugyan ez volt a téma. A sok ellenségű ember, vipera, kés, gázpisztoly. ziher hogy ez a kérdező volt, unalmába írogatja ki ezeket.
Hát én sem lennék boldog, akar a fene a börtönbe, bíróságra rohangálni, mert a hülyéje megszúrt valakit...
Tudod te, mi az önvédelem legelső lépése? KERÜLD EL A SZITUÁCIÓT, MENEKÜLJ KI BELŐLE! Ezt a fekete öves karate edzőnktől tanultuk, és igaza van!
Egyébként teljesen felesleges a bicska, ha verekedni tudó támadja meg, a földbe üti, mielőtt elővehetné a bicskáját.
Ha pedig olyasvalakit szúr meg, aki feleannyira sem veszélyes, nehezen áll meg a jogos önvédelem.
Már miért ne lenne normális, akinél bicska van?
Mindig van az övemen egy alig 7 centis, vékony pengéjű, kinyitható bicska egy tokban, még apámtól kaptam, több, mint 10 éve.
Bontottam már vele bort, elszakadt fülű konzervet, csavartam vele csavart ki-be, rengeteg madzagot/kötelet vágtam el vele, mert arra volt szükség, feszítettem vele szét beragadt fedeleket, faragtam nyársat amikor elfelejtettünk vinni a szalonnasütéshez, fúrtam vele lyukat...és ezek csak azok, amik hirtelen eszembe jutottak.
És nem vagyok erdész, sem vadász, önvédelemhez pedig elő sem venném, mert nem tudok vele bánni ilyen helyzetben, és ha elveszik tőlem, akkor még nagyobb szarba kerülök.
Az a bicska nekem egy eszköz, amit ha kell, előveszek és használok, nem státuszszimbólumként csattogtatom a diszkóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!