Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy segítsek a kishúgomon?

Hogy segítsek a kishúgomon?

Figyelt kérdés

A húgom most 15 éves,eleinte nagyon jó lány volt (jól tanult,sportolt is,stb.)

Én sajnos elég rossz útra kerültem pár éve (drog alkohol) de már helyrejött az életem

Most viszont sajnos a húgom is kezd letérni a helyes útról...

Egyre többet kimarad esténként,suliba nem jár,alkoholizál, és szerintem drogozott is már

Pontosan tudja hogy én miken mentem keresztül és miattam az egész család is..de mégis csinálja

Szerintetek hogy segíthetek neki? segíthetek neki egyáltalán?

2015. dec. 14. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Persze tudsz neki segíteni, kérdés hogy mennyire vagytok jóban? Esetleg ha otthon van rákèrdezhetsz hogy hogy van lehet csak figyelemre vágyik. Elmeselheted neki hogy élted te meg mikor veled történt, és nem szeretnéd ha ő is szenvedne. Nem biztos hogy hallgat rád de egy próbát megér, viszont szólj a szüleidnek is! Sok sikert!
2015. dec. 14. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Ismerősel hasonló volt a helyzet, akkor tudatosult igazán benne amikor húga maga is látta hogy tette tönkre ez az egész

És után leültek megbeszélni, mit gondol hogyan érez, van e érdese

De ez sztem csak akkor segít ha jó a viszonyotok vagy a húgod fel néz rád

2015. dec. 15. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!