Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan segítsek a legjobb...

Hogyan segítsek a legjobb barátomnak?

Figyelt kérdés
16 éves fiú és nagyon szigorúak vele, sportban sikerei vannak, és meg se dicsérik, ha otthon elvégez mindent amit mondanak neki és tanul akkor is nagyon buták vele, folyton kiabálnak, nem engedik sehova, hatra otthon kell lennie, szinte ha itthin is van alig foglalkoznak vele, a legjobb barátja vagyok, meg szoktuk beszélni a gondjainkat, de nem tudom, hogyan tudok tettekben segíteni neki? (mondjuk ha egyedül van otthon amikor csak tudok átmegyek neki segíteni), de a családjával kapcsolatban? (a tesóival tök nnormálisak otthon, teljesen ellenkezőn viselkednek velük, mint vele)

2013. nov. 10. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha 16 évig kibírta akkor még kettőt kibír! Utána meg mehet el otthonról!:)
2013. nov. 11. 15:56
 2/7 mikasa válasza:
hát sztem az a legjobb hogy te támaszt nyujts neki mivel minden embernek szüksége van valakire akivel el tud beszélgetni ja és talán nagyon féltik azért nem engedik el probálj össze barátkozni a szüleivel és talán veled több helyre el engedik
2013. nov. 11. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Első. Az egy dolog hogy 18 éves korában már elmehet de hova?

Én úgy gondolom ha nincs önálló keresete akkor mit fog csinálni. Egy érettségivel? És ha el is akarna menni egyetemre nem tudná magának fizetni.

Maximum úgy hogy másik városba megy továbbtanulni és a szülők fizetik a tandíjat. De kereset nélkül? Esetleg családtaghoz...

2013. nov. 11. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazából nagyon furák a szüleik, próbálok velük jóba lenni, de lehetetlen, és még velem vannak a legjobban az egész baráti körön belül, néha próbálom kérdezgetni őket h mit csináljon és akkor azt mindig megcsináljuk, viszont ha 18 éves is elmúl, sehova nem tud menni,mert nincsenek anyagilag elengedve...

szüleinek ti mit mondanátok ?:D

2013. nov. 11. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok.:D Úgy gondoltam, hogy egy rokonhoz akiben megbízik.
2013. nov. 12. 14:28
 6/7 mikasa válasza:
2.vagyok hát ez elég húzos nem tudom it mondhatnál a szüleinken talán probáljatok meg szervezni egy közös kirándulást vagy valami ilyesmi bocs ha nagyon rosz a tanácsom
2013. nov. 12. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem rossz, köszi :)
2013. nov. 12. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!