Miért érzem magam öregnek a suliban?
Huuu, de komoly ez a fej ! :)
Na, de! Ne foglalkozz azokkal az emberekkel! Jó olvasni, hogy vannak még normális "gyerekek". :) Gratulálok neked is, de főként a szüleidnek! Én már ugyan 20 éve vagyok, de nagyobbik húgom 12 éves ő is olyasmi, mint te. Sokszor mondja, hogy piszkálják érte. Ugyan azt tudom mondani neked is, mint neki, hogy el kell engedni a megjegyzéseiket a füled mellet! Később a javadra fog válni, hogy ilyen vagy. Tudom, én is ilyen voltam. ;) Nem tudom, miért lehet csak úgy szórakozni, hogy megy a TV egész nap. Ezek a Hannah Montana, meg SP, meg mit tudom én micsodák, kicsodák. Már lassan egy éve kivittem a szobámból a TV-t, mert csak népbutítás megy benne. ;) Jól teszed, ha olvasol, fejleszti a helyesírást, a szókincset, a fantáziát, kreativitást, stb...
Maradj ilyen!
WM
Szerintem az a bajuk, hogy nem vagy benne a hülyeségeikben, és valamennyire le is nézed őket. A lenezést nagyon hamar megérzik a többiek, ergo ne nézd le őket. Legyél viccesebb, legyél benne pár dologban, ami nekik is fontos, ne mond azt, hogy ti annyira gyerekesek vagytok, milyenek legyenek 12 évesen, te is gyerek vgay még, ergo néha tessék menni játszani a többiekkel :)
a stréberségről meg annyit, hogy segíts a többieknek, ha valamit tudsz, érezzék, ogy te okos vagy, de lehet rád számítani, ergo mindenki majd melléd akar ülni a dogánál.
sok humor, saját magadon is nevess, legyen önbizalmad
segíts az osztálytársaidnak, dogánál, leckénél, ha valamit nem értenek, lehessen rád számítani
03-20 23:19
nem hiszem hogy személyeskedned kellene
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:41
na erről beszéltem
ezek után csodálkozol, hogy többiek nem szeretnek?
csak segíteni akart, mégis kioktattad
sok bajod lesz az életben ha ilyen maradsz, mert közösség mindenhol van, a felnőttek világában is, és ezzel ott sem mész semmire, illetve de, rühellni fognak, meg kiközösítenek
ezen most még könnynen változtathatsz, mert gyerek vagy, és nem egy betokososdott felnőtt
Szia!
Szintén 12/F, és nyugodj meg csak jobb vagy mnt ők.
ÉS most KAPASZKDJON MEG MINDENKI:Nincs IPODOM, PSPm NINTENDOM, És a 3éves mobilomat most cseréltük le egy paraméterre MAJDHOGYNEM TÖK UGYANOLYAN.
Zenei izlésemet nekem is kritizálják, mert nem vagyok rIJÁNNÁ MEG FIFTSZENT rajognó. (Direkt írtam így)
Ja,és 2 Füled van 1iken ki 2ikon be.
sprite.
miért nem ismerek ilyen fiút? XD
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!