Fel szeretnék nőni már 13 évesen. Vagy nem is olyan könnyű a felnőtteknek?
Pontosan, ahogy írod!
Könnyűnek TŰNIK!
Én is 13 vagyok,és NAGYON NEM
szeretnék felnőni így olyan jó,hogy csak tanulnom kell,meg ilyen problémáim vannak,hogy ajj nem tudom holnap mit vegyek fel??!!
Amig anyuék : megint jött egy 50ezres számla stb..
Nagyon rossz felnőttnek lenni és oylan jó gyereknek lenni
Nem szeretnék felnőni,de egyre-egyre közeledek hozzá
és most érzem igazán,hogy "már nincs sok hátra" ebből
az időszakból :S
De kb 10 évesen én is így voltam vele,mint te,de azóta
rájöttem milyen pocsék..
igen, igazuk van a szüleidnek...én mit meg nem adnék azért, h visszamehessek az időben és még gyerek legyek
:( nekem 18 éves korom óta felnőttként kell viselkednem, a saját lábamon megállni, minden magamnak intézni és ez mind hirtelen zúdult rám....egyik pillanatban még semmire nem volt gondom, csak a tanulásra és a szórákozásra, a másik pillanatban pedig a nyakamba zúdult a felnőtt lét :( borzalmasan nehéz elkezdeni...munkát találni, eltartani magad, saját lakáshoz jutni szinte lehetetlen a mai fiataloknak...állandóan a gondokkal kell foglalkozni és alig jut egy szemernyi idő a kikapcsolódásra, szinte soha :( örülj neki, amíg nincs semmi gondod, amit meg kell oldanod
21/L
Ez a sok szomorú, pesszimista ember!
Persze, természetes, hogy most így gondolkodsz, mert az ember alapból egy kíváncsi lény!
Viszont ha felnottél, akkor sem éri meg mindjárt férjhez menni, élvezni kell az életet..:) Majd eljon egy kor az életedben, mikor úgy komolyan érzed, hogy családot akarsz meg minden.. tudod mirol beszélek.
Persze, vannak gondok az életben! Mindenkinek vannak gondjai, még annak az embernek is aki mindig vidám, vagy aki éppen szembe jon veled az utcán. A gondok azért vannak, hogy megoldjuk oket, nem pedig azért, hogy naphosszat bosszantsuk magunkat rajta. Viszont ott van az élet vidám oldala is, errol ne feledkezzen meg senki!
Ja, és ha jó életet akarsz nem árt egy gazdag férjet keresni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!