Skorpió lányokat nevelő szülők tapasztalataora lennék kíváncsi. Könnyű vagy nehéz velük? Irhatnak kamasz skorpió lányok is:-)
szia. én mondjuk már 20-on fölött vagyok...de remélem még így is érdekel a vélemény :D
ha ráillik a skorpió akkor nem lesz egyszerű dolgod. nagyon erős egyéniség, nincsenek átnemetek, csak fekete és fehér.
nehezen alkuszik meg, ha valamit kitalál véghez viszi, általában van valami ügyességük, én pl szépen rajzolok és énekelek. ha valakit a szívébe zár , azt nagyon nagyon szereti, és a csillagokat is lehozná, ha megbántják, megsértik bosszúra vágyik, és addig nem nyugszik míg meg nem torolja. általában elég okosak is, vág az agyuk.
lányok általában nem lesznek nagy pasizósok, mert őket meg kell hódítani, és mivel elég igényesek, mert akárki nem felel meg így nem lesz egyszerű.
ja és az arcuk mindig érdekes, ezalatt nem csúnyát, vagy furcsát értek, hanem valami különlegeset, valami mást. szval nem olyan tömegarcú lesz.
nem egyszerű, de mivel nagy szíve van mindenkit meg tud hódítani, csak jaj annak, aki kikezd vele.
sztem ez egy jó csillagjegy. én is ilyen vagyok. tootál ilyen. nem egyszerű, de ha ilyen lesz , nem lehet befolyásolni és elnyomni.
fiúban rosszabb, hidd el nekem, öcsém az. :D
sok sikert. :D
Én már felnőtt Skorpió lány vagyok. :)
Ha annak idején jóanyám jobban ki tudta volna mutatni, hogy szeret, nem lett volna semmi baj.
Abból kell kiindulni, hogy egy Skorpió mindig azt hiszi, hogy jót csinál: van egy csomó jó tulajdonsága, barátnak szerintem elsőrangú. És ha gorombáznak vele, akkor bekeményít. De ha az együttérzésére appellálnak, mindig ki lehet jönni a nehéz szitukból - egy Kos fiam van, ugyanez a gond. Nem lehet ráerőltetni semmit, viszont be lehet láttatni vele mindent.
Én nem félnék egy Skorpió-lánytól - még anyámmal is ki vagyok békülve, az összes kapcsolatom rendezett és nagyon jó barátként tartanak számon. Igaz, bizalmatlan vagyok, de ha valaki bent van egyszer a szívemben...mindig számíthat rám. :))
10:44-nek!
én is skorpió lány vagyok és teljese UGYANEZ !!!!!:Dérdekes..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!