Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mivel töltitek az őszi...

Ti mivel töltitek az őszi szünetet?

Figyelt kérdés

Én legfőképp pihenek illetve tanulok (nagyon sok leckét kaptunk), de készülök az évvégi ECDL vizsgára. A barátaim sajnos messze bár holnap este találkozunk. Ezen kívűl nem tudom milyen értelmes dologgal tölthetném el a szünetet.

Ti mit csináltok?

2015. okt. 28. 11:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk nincs őszi szünet :(
2015. okt. 28. 13:48
 2/11 anonim válasza:
95%
Bulik, vásárlás
2015. okt. 28. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Közösségi munka, netezés, Star Wars-filmek, pihenés.

16/L.

2015. okt. 28. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Hétfőn vásárolni voltam egyik barátnőmmel, tegnap fánkozni egy másik barátnőmmel és a barátjával, ma meg csak itthon kockultam (Sims 3), egy óra múlva meg meccset fogok nézni. :D Visca el Barca!
2015. okt. 28. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló, van barátod? XD

Én zenélek és tanulok egy kicsit

2015. okt. 28. 19:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Ma táncpróba volt (szalagavató) meg megkaptam a jogsimat :D hazavezettem apukámmal a munkahelyéről :D

Eddig beteg voltam úgyhogy csak gépeztem meg végig néztem a star wars 4-6-ot.

17/F

2015. okt. 28. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
forgalmi vizsgáztam, és olyan beteg vagyok mint a szemét, szóval az ágyból sem tudok felkelni :D
2015. okt. 29. 10:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Az idő legnagyobb részében olvasok, filmezek, néha barátnőkkel megyek valamerre. A házik nagy részét már megcsináltam, de a matekkal még küszködök, immár harmadik napja halogatom, pedig most már nagyon hozzá kéne fogni. :D Holnap meg szülinapot ünneplek, és nagyjából ennyi.
2015. okt. 29. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:

nincs őszi szünetem.. :(

#BMELife

2015. okt. 29. 17:52
 10/11 anonim válasza:
Nekem is 1nap szallagavató próbám volt, vmeik nap beültünk a bnőimmel dumcsizni egy kajáldába a többi napot pedig itthon töltöm/töltöttem (átrendeztem a szobámat, sütöttem, na meg persze tanulok mert szünet után egy fontos dolgozat vár rám)
2015. okt. 30. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!