Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 25-30 alatti lányok/fiúk, ti...

25-30 alatti lányok/fiúk, ti mit csináltok általában szabadidőtökben és hogyan/hol töltitek el a szünetet / újévet? ♣

Figyelt kérdés
Írhattok kort/nemet/lakhelyet. Köszönöm!

2014. dec. 28. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Itthon vagyok, edzek, kutyazok, takaritok, rendet rakok. A szunetet itthon toltom, tanulni is kellene valamit. Szilveszterkor is itthon leszek, mert nincsenek barataim, a nyomiknak nincsen esti programuk. 17/L
2014. dec. 28. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
#1 most majd kapod a privátokat, hogy nem is vagy nyomi, ismerkedünk.
2014. dec. 28. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:

pihenéssel, netezéssel.

"hogyan/hol töltitek el a szünetet / újévet?"

Otthon, alvással

2014. dec. 28. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyedül vagyok itthon. takarítok , sütök-főzök , nézem a tv-t :) facebookozok. Nagyjából így telt az ünnep. Új évet is itthon fogom tölteni. Hívtak bulizni Pestre , meg Vácra is . De nincs most valahogy hangulatom hozzá. Mindenki a párjával megy , nekem meg most 2 hónapja lett vége a kapcsolatomnak. Szóval maradok itthon :)
2014. dec. 28. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Még ágyban fekszem.:) Szabadidőmben szoktam tornázni, gépezni, barátaimmal lenni (szünetben is ez van). A szilvesztert a barátaimmal töltöm Pesten.
2014. dec. 28. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Netezek, ps3-al játszok, olvasok, állataimmal foglalkozok. Kb ennyi. Szilveszterkor is ezt teszem.

29L

2014. dec. 28. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Netezek, kutyámmal, játszom, olvasok, filmet nézek, takarítok.

Szünetben is ezeket csináltam plusz találkoztam a barátnőkkel/ismerősökkel.

Szilveszterkor még nem tudom hol leszek.

23/L

2014. dec. 28. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Elmegyek boltba. Főzök, mosok, takarìtok, fát vágok, tornázok, tv-zek, rajzolok, elmegyek ide oda amoda, ehez ahoz amahoz,mosogatok, gèpezek, beszèlgetek a családommal, ìrok, verset tanulok, elmegyek szinházba, eszek, dekázok, futok, iszok, kifestem magam, próbálom meggyőzni a családomat hogy legyenek normálisak de ez általába nem sikerül úgyhogy elfogadom őket ojannak amijenek, szoktam gondolkozni a jövőről, olvasok, teázok, alszok, pihenek, gyakorikèrdèseket olvasgatok majd fogom a fejem, fèszbukozzom ès fogom a fejem, biztos szoktam mèg csinálni mást is de most ennyi jutott az eszembe.
2014. dec. 28. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Olvasok, barátaimmal vagyok, kocsmázok, bulizok. A szünetet eddig főleg a családdal töltöttem a karácsony miatt, de ebben az időszakban is sokat találkozom a barátaimmal, meg ha holnap végre kinyit a könyvtár, akkor olvasni is tudok. Meg tanulnom is kéne, 4 vizsgám lesz januárban. Szilveszterkor egy régi, de sajnos már nem annyira közeli barátnőmmel leszek. Évek óta minden szilvesztert együtt töltünk, de mostanában kihűlt a barátságunk, már nem az igazi. Azt szeretném most szilveszterkor megnézni, hogy rendbe lehet -e még hozni. Valami kocsmában leszünk, nem tudom kikkel. Valahogy majd összeáll a kép.

18l, Bp

2014. dec. 28. 20:14
 10/10 Spilerke ***** válasza:
Általában a szabadidőmben netezni, pókerezni szoktam, vagy tippmixezek, viszont akkor állandóan a teletextet bámulom, közben az interneten próbálom ki keresni a legfrissebb eredményeket :D. Az újévet, a szilvesztert általában otthon töltöm, de azért benézek egy-egy családtaghoz nem vagyok egy nagy ivó, nem szoktam részegre inni magamat, de az igazat megvallva nem is nagyon érdekelnek az ilyen ünnepek én mindig azt várom, hogy minél hamarabb vége legyen az ünnepnek.
2014. dec. 29. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!