25-30 alatti lányok/fiúk, ti mit csináltok általában szabadidőtökben és hogyan/hol töltitek el a szünetet / újévet? ♣
pihenéssel, netezéssel.
"hogyan/hol töltitek el a szünetet / újévet?"
Otthon, alvással
Netezek, ps3-al játszok, olvasok, állataimmal foglalkozok. Kb ennyi. Szilveszterkor is ezt teszem.
29L
Netezek, kutyámmal, játszom, olvasok, filmet nézek, takarítok.
Szünetben is ezeket csináltam plusz találkoztam a barátnőkkel/ismerősökkel.
Szilveszterkor még nem tudom hol leszek.
23/L
Olvasok, barátaimmal vagyok, kocsmázok, bulizok. A szünetet eddig főleg a családdal töltöttem a karácsony miatt, de ebben az időszakban is sokat találkozom a barátaimmal, meg ha holnap végre kinyit a könyvtár, akkor olvasni is tudok. Meg tanulnom is kéne, 4 vizsgám lesz januárban. Szilveszterkor egy régi, de sajnos már nem annyira közeli barátnőmmel leszek. Évek óta minden szilvesztert együtt töltünk, de mostanában kihűlt a barátságunk, már nem az igazi. Azt szeretném most szilveszterkor megnézni, hogy rendbe lehet -e még hozni. Valami kocsmában leszünk, nem tudom kikkel. Valahogy majd összeáll a kép.
18l, Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!