Mit csináltok szabadidőtökben?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Ha nincs vmi program (strandolás, tábor, vagy elmenni vhova...), egy két nap után nagyon unni kezdem magam. Rengeteg mindent csinálok, kifestem a lakást, a saját falamra még virágokat is festek, futni megyek a kutyával, sütök...de ha nem megyek el itthonról, ez mind kevés.
Mit szoktatok csinálni általában?
2014. júl. 27. 21:08
1/7 anonim válasza:
a szerelmi életemet bonyolítom, ami után aztán egy hétig van feladatom, h kibékítsem a párom
2/7 A kérdező kommentje:
Szerelmemtől elég messze lakok, így inkább vidámak vagyunk, amikor beszélünk, vagy találkozunk :)
2014. júl. 27. 21:32
3/7 anonim válasza:
én is drágám (1200 km), épp ezért játszadozok vele
4/7 A kérdező kommentje:
:/
2014. júl. 27. 21:50
5/7 anonim válasza:
Olvasok, netezek, sudokuzok, sakkozok a számítógéppel, fotózni megyek (ha ki kívánkozok), Bibliát olvasok, tévézek, tanulok, az
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
ezek nekem is megvannak, vagy legalabbis hasonlók...
inkább kimozdulós programra gondolok, azokból van egy kis hiányom :)
2014. júl. 30. 02:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!