Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mivel töltitek a nyaratokat,...

Mivel töltitek a nyaratokat, nyári szünetet, szabadságot, leállást?

Figyelt kérdés

Írjátok meg ki merre mit csinál, szereti-e a nyarat, merre megy, hogy bírja, mivel s hogyan tölti ilyenek... :)

Én általában minden hétvégén bulizom, plusz egyszer megyek pár napra Siófokra, majd haverokkal egyszer sátorozni és 1 napot a Szigetre!

2012. júl. 4. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
unatkozom
2012. júl. 4. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
orgrimmarba, mert wow az élet
2012. júl. 4. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Itthon ülök, angolt tanulok, olvasok, netezek...

Majd megyek két hétre vidékre.. előtte még megeskettem 6 barátomat, hogy talizunk.. persze külön-külön.. három egyszemélyes tali három külön alkalomkor és egy háromszemélyes tali..

Szeretni szeretem, de a strandolásból kinőttem, meleg van plusz ilyenkor nem lehet semmit csinálni.. mert be van iktatva ez az üdülés minden évre így aztán nem tervezhetek semmi hosszú távút.. persze szeretek odamenni, mert egy-két múlva már nem biztos, hogy megyünk..

Az őszt várom, hogy történjen végre vmi elkezdhessek szakmát tanulni és kubai salsázzak..

2012. júl. 4. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Felszedtem pár kilót úgyhogy kondizok:/ szar program nyárra dehát ezvan...Mi is megyünk majd talán a Szigetre(:
2012. júl. 22. 06:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Jobb híján leginkább Counter-Strike 1.6-al és gyümölcs/zöldség szedéssel töltöm a napjaimat.

Esetleg, felállítjuk a kerti medencét. Bepótolok néhány sikerfilmet amikre eddig nem volt kedvem, időm. (Terminátor, Keresztapa) Tévézgetek, Gyikezek.

2013. jún. 21. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!