Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiatalok, hogyan töltitek a...

Fiatalok, hogyan töltitek a téli szünetet?

Figyelt kérdés
Miket fogtok csinálni?
2013. dec. 22. 15:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Telefonozok, alszom, kb ennyi. Nem nagyon tudok mit csinálni.
2013. dec. 22. 15:37
 2/17 anonim ***** válasza:

alszom nyárig.

el lett rontva a téliszünetem az egész

szeptember óta ezt vártam de kb. semmi nemjött össze

szóval alszom. és te kérdező?:D

2013. dec. 22. 15:39
 3/17 anonim ***** válasza:
Mézeskalácsot sütünk, majd szentesete megyünk templomba, megyünk rokonokhoz, barátaimmal leszek, kimegyek sétálni, áthívom a barátokat hasonlók. Eldöntöttem, hogy nem fogok unatkozni a szünetben. :))
2013. dec. 22. 15:43
 4/17 anonim ***** válasza:
szenteste*
2013. dec. 22. 15:44
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
Ma rendet tettem a szobámban,és élvezem,hogy szünet van.Pihenek,olvasok,gépezek,TV-t nézek.(édes semmittevés:))24-én feljön a mamám,majd megyünk a másik mamámhoz,keresztanyuékhoz.A két ünnep között találkozok majd a barátaimmal,megyek lovagolni párszor,talán elkezdek tanulni.Január 2-án meg megyünk wellnessezni,5-én jövünk haza,aztán suli.:/(Már most belegondolni is rossz:/:D).
2013. dec. 22. 16:25
 6/17 A kérdező kommentje:

Telefon és alvás? Nem hiszem, hogy ezen kívül ne lenne olyan, amit élveznél.

Én most karácsonyig ajándékokat fogok készíteni, karácsonykor zabálás ezerrel és családlátogatás, utána pedig besegítek itthon, takarítok. Alkotok valamit, rajzolok, gyöngyöt fűzök, tervezgetem a szünet utáni dolgokat, kicsit tanulok, elkezdek angol érettségire készülni, de csak egy picit. :D Próbálom rendszerezni az életem és pihenni sokat, mert eléggé kimerültem az utóbbi hetektől.

2013. dec. 22. 16:29
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Hmm,várva várt téliszünet:)

Ma tartottam egy hatalmas nagytakarítást a szobámban (szekrény átpakolása/szelektálása,törölgetés,ablakmosás,felmosás,porszívó stbstb) meg kidíszítettem a szobámat,hogy karácsonyisabb legyen a hangulat,feltettem az égősort.

Ma este egyedül leszek itthon, így most készül a melegszendvics a tea és töltöm le a Grincset, bedugom az égősort és ez a mai tervem.

Holnap még mennem kell angolra, utána barátnőkkel még vásárolgatok,beszerzem az utolsó ajándékokat is. Meglátogatom anyát a munkahelyén, hazabuszozok.

Kutyázok,gépezek,varrogatok,tévé, szeretnék rengeteg sütit sütni,már bevásároltam mindent ami kelleni fog, családlátogatások,na meg ott van a szilveszter,hatalmasat fogok bulizni :) A többi napot pedig a családommal töltöm. Beszélgetünk,régi videókat nézünk,játszunk,xboxozunk,éneklünk ilyesmik :)

Nagyon sok dolgot terveztem, na meg rajtavagyok egy kis "stílus változáson" szóval fodrász,kozmetikus,bevásárlás.

Boldog Ünnepeket Mindenkinek!! :)

2013. dec. 22. 16:49
 8/17 anonim ***** válasza:
Nyelvvizsgára készülök gőzerővel, meg volt itt egyik messze lakó barátom is pár napot, kb ennyi. Nyilván Karácsonyozás rokonokkal, hízni két kilót csak megevett süti súlyától és végre kialudni magam.
2013. dec. 22. 17:04
 9/17 anonim ***** válasza:
Azért lettem lepontozva,mert nem azt írtam,hogy az egész szünetet végig alszom meg telefonálom? :DD
2013. dec. 22. 18:45
 10/17 anonim ***** válasza:
melozom, aztán karácsony a családé és tanulok az érettségire
2013. dec. 22. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!