Fiatalok, hogyan töltitek a téli szünetet?
alszom nyárig.
el lett rontva a téliszünetem az egész
szeptember óta ezt vártam de kb. semmi nemjött össze
szóval alszom. és te kérdező?:D
Telefon és alvás? Nem hiszem, hogy ezen kívül ne lenne olyan, amit élveznél.
Én most karácsonyig ajándékokat fogok készíteni, karácsonykor zabálás ezerrel és családlátogatás, utána pedig besegítek itthon, takarítok. Alkotok valamit, rajzolok, gyöngyöt fűzök, tervezgetem a szünet utáni dolgokat, kicsit tanulok, elkezdek angol érettségire készülni, de csak egy picit. :D Próbálom rendszerezni az életem és pihenni sokat, mert eléggé kimerültem az utóbbi hetektől.
Hmm,várva várt téliszünet:)
Ma tartottam egy hatalmas nagytakarítást a szobámban (szekrény átpakolása/szelektálása,törölgetés,ablakmosás,felmosás,porszívó stbstb) meg kidíszítettem a szobámat,hogy karácsonyisabb legyen a hangulat,feltettem az égősort.
Ma este egyedül leszek itthon, így most készül a melegszendvics a tea és töltöm le a Grincset, bedugom az égősort és ez a mai tervem.
Holnap még mennem kell angolra, utána barátnőkkel még vásárolgatok,beszerzem az utolsó ajándékokat is. Meglátogatom anyát a munkahelyén, hazabuszozok.
Kutyázok,gépezek,varrogatok,tévé, szeretnék rengeteg sütit sütni,már bevásároltam mindent ami kelleni fog, családlátogatások,na meg ott van a szilveszter,hatalmasat fogok bulizni :) A többi napot pedig a családommal töltöm. Beszélgetünk,régi videókat nézünk,játszunk,xboxozunk,éneklünk ilyesmik :)
Nagyon sok dolgot terveztem, na meg rajtavagyok egy kis "stílus változáson" szóval fodrász,kozmetikus,bevásárlás.
Boldog Ünnepeket Mindenkinek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!