Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiatalok, hogyan töltitek a...

Fiatalok, hogyan töltitek a téli szünetet?

Figyelt kérdés
Miket fogtok csinálni?
2013. dec. 22. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gépezek,pakolok a szobámban,megcsinálom az olvasónaplóm:(,ajikat készítek,kötök(ne röhögjetek ki,apumnak csinálom karácsonyra:))rajzolok.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe:)

2013. dec. 22. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Rengeteget fogok olvasni, komolyan 3 vastag könyvet tervezek a szünet végéig. :)

A barátnőimmel 1-2-szer elmegyek valamerre, talán megiszunk egy forrócsokit, vagy felmegyek hozzájuk, hasonlók.

Az osztálytársaimmal tervezzük, hogy elmegyünk korcsolyázni.

A karácsony a családé, rokonoké. Szilveszterkor meg fogalmam sincs mit csinálok.

A fennmaradó időben olvasok, filmezek, gépezek, szóval bármivel elütöm az időt. :) És ami a legfontosabb RENGETEGET alszok. A suli kifáraszt, minden nap kb 6 órát tudok csak aludni.

És majd utolsó nap este 7 körül előveszem a tankönyveket :D

2013. dec. 22. 23:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Feltornyoztam magamnak egy rakat könyvet. A barátommal leszek sokat, barátnőzök, karácsonykor család, szilveszterkor buli.

Végre egy kis relax. :)

2013. dec. 23. 04:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Karácsony estéjén megeszem a súlyomat Tiramisuban, Szilveszterkor meg megiszom alkoholban. Ezen kívül angolozok.
2013. dec. 23. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:
24.-én este itthon karácsonyozni fogok, 31.-én este itthon tv-t nézni, azonkívül csak szenvedni, unatkozni, majdnem belehalni a magányba, ami gyötör engem egyre komolyabban. Társaság, haverok nélkül nem nagyon lehet mit csinálni, aminek még értelme is lenne.
2013. dec. 23. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Elméletben és az orvosoknak..fekszek.:D

Gyakorlatban.. tornázok, kondizok, lovaglok, hajtok, kutyázok, haverokkal leszek.:D .. meg néha pihenek.:D

15l

2013. dec. 23. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Tanulás délelőtt, egy kis házi munka (takarítás, főzés, mosás) Karácsonyra haza látogattam a szüleimhez, 25.-én nagy szülőknél voltam. Tegnap vissza jöttem az albérletbe. És fojtatom a tanulást. Késő délután és este a barátommal pihenünk, filmet nézünk.

20/L

2013. dec. 28. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!