Fiatalok, hogyan töltitek a téli szünetet?
Gépezek,pakolok a szobámban,megcsinálom az olvasónaplóm:(,ajikat készítek,kötök(ne röhögjetek ki,apumnak csinálom karácsonyra:))rajzolok.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Rengeteget fogok olvasni, komolyan 3 vastag könyvet tervezek a szünet végéig. :)
A barátnőimmel 1-2-szer elmegyek valamerre, talán megiszunk egy forrócsokit, vagy felmegyek hozzájuk, hasonlók.
Az osztálytársaimmal tervezzük, hogy elmegyünk korcsolyázni.
A karácsony a családé, rokonoké. Szilveszterkor meg fogalmam sincs mit csinálok.
A fennmaradó időben olvasok, filmezek, gépezek, szóval bármivel elütöm az időt. :) És ami a legfontosabb RENGETEGET alszok. A suli kifáraszt, minden nap kb 6 órát tudok csak aludni.
És majd utolsó nap este 7 körül előveszem a tankönyveket :D
Feltornyoztam magamnak egy rakat könyvet. A barátommal leszek sokat, barátnőzök, karácsonykor család, szilveszterkor buli.
Végre egy kis relax. :)
Elméletben és az orvosoknak..fekszek.:D
Gyakorlatban.. tornázok, kondizok, lovaglok, hajtok, kutyázok, haverokkal leszek.:D .. meg néha pihenek.:D
15l
Tanulás délelőtt, egy kis házi munka (takarítás, főzés, mosás) Karácsonyra haza látogattam a szüleimhez, 25.-én nagy szülőknél voltam. Tegnap vissza jöttem az albérletbe. És fojtatom a tanulást. Késő délután és este a barátommal pihenünk, filmet nézünk.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!