Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szüleim nem engedik, hogy...

Szüleim nem engedik, hogy videózzak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy dolog, amiben nagyon jó vagyok és még senki sem csinálja youtube-on, ezért biztos hogy sikeres lennék, mert van rá igény. Van zsebpénzem, azonban amikor megemlítem nekik, hogy videóznék, és ehhez kellene egy mikrofon pop-filterrel, ami összesen kb 20.000 Ft, akkor jön rá a válasz: "Szó sem lehet róla! Ami egyszer felmegy az internetre, az onnantól kezdve ott is marad, nem engedem meg, hogy videózz, ekkora hülyeséget". Telefonom, ami képes FullHd-ban venni, ott a hang a probléma, ugyanis, eléggé gyenge a mikrofonja, és van egy tipikus alapzaj.

Azonkívül a videózás a hobbim, és ez így tudna szerintem kiteljesedni. Mindig azzal jönnek, hogy gyűjts jogsira, amivel én egyet is értek, mert tényleg nem olcsó mulatság, de a youtube-bal hamarabb összejönne a pénz. Azonban amikor ezt is elmagyarázom nekik, hogy a youtube-bal pénzt is lehet keresni, ha jól csinálod, akkor "Persze biztos..." És én hiába bizonygatom magam, ők nem hiszik el. Mindig ez a válasz "Nehogy már mikrofont vegyél, teljesen felesleges/Ne videózz magadról, mert ami netre felkerül az ott is marad/Gyűjts a jogsira/

16/F

Mit tehetnék?

2015. okt. 25. 11:03
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Mi történt azóta?
2021. júl. 25. 20:28
 32/34 anonim ***** válasza:

senkit sem bocsátanak el mert vloggerkedett

kérd meg pl a kd-sokat adjanak tanácsot, ők elég fiatalon kezdték, vagy ott van nessaj

2021. júl. 26. 14:52
 33/34 anonim ***** válasza:

KD csapat [link]

Nessaj [link]

2021. júl. 26. 14:56
 34/34 anonim ***** válasza:
és megint válaszoltam egy 6 éves kérdésre :(
2021. júl. 26. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!