Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szüleim nem engedik, hogy...

Szüleim nem engedik, hogy videózzak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy dolog, amiben nagyon jó vagyok és még senki sem csinálja youtube-on, ezért biztos hogy sikeres lennék, mert van rá igény. Van zsebpénzem, azonban amikor megemlítem nekik, hogy videóznék, és ehhez kellene egy mikrofon pop-filterrel, ami összesen kb 20.000 Ft, akkor jön rá a válasz: "Szó sem lehet róla! Ami egyszer felmegy az internetre, az onnantól kezdve ott is marad, nem engedem meg, hogy videózz, ekkora hülyeséget". Telefonom, ami képes FullHd-ban venni, ott a hang a probléma, ugyanis, eléggé gyenge a mikrofonja, és van egy tipikus alapzaj.

Azonkívül a videózás a hobbim, és ez így tudna szerintem kiteljesedni. Mindig azzal jönnek, hogy gyűjts jogsira, amivel én egyet is értek, mert tényleg nem olcsó mulatság, de a youtube-bal hamarabb összejönne a pénz. Azonban amikor ezt is elmagyarázom nekik, hogy a youtube-bal pénzt is lehet keresni, ha jól csinálod, akkor "Persze biztos..." És én hiába bizonygatom magam, ők nem hiszik el. Mindig ez a válasz "Nehogy már mikrofont vegyél, teljesen felesleges/Ne videózz magadról, mert ami netre felkerül az ott is marad/Gyűjts a jogsira/

16/F

Mit tehetnék?

2015. okt. 25. 11:03
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
max 10 tényleg azért lenne, mert az az utolsó buszjárat, és a legelső meg csak 4-kor! :D
2015. okt. 26. 20:08
 22/34 anonim ***** válasza:
Takard el valamivel az arcodat, ja de várjunk,eleve ha nem jó a mikrofon, és kéne neked, de nem kaphatsz... Hát nemtom.
2015. okt. 26. 20:34
 23/34 anonim ***** válasza:
90%
Lényeg a lényeg: szüleid elmebeteg vadbarmok akik az internet előttről származnak és ott is ragadtak, te pedig egy modern gondolkodású, életrevaló fiatal vagy. Ha van eszed, belevágsz ebbe az egészbe. Tőlem mondjuk maradhatsz anyuci pici fiacskája is, csak az ilyen emberekből nem lesz kb semmi felnőtt korukra.
2015. okt. 26. 22:23
 24/34 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a szüleid véleményével, vágj bele nyugodtan.
2015. okt. 27. 11:19
 25/34 anonim ***** válasza:

És hány és hany youtuber van, ja, piszok veszélyes. Nem nem az. Ennyi energiával ki se kelj az ágyból, mert sokan otthoni balesetben halnak meg. Egyébként autót vezetni sokkal veszélyesebb mint youtubeon csatornát létrehozni. Egy valamire azonban ne feltétlenül építs, az a pénz. Sok youtuber van és azok igen kicsi hányada keres rajta, és még sokkal kdvesebben sokat.

De ez ne tartson vissza, valosisd meg az álmod! 20k meg nem sok, jogsid később is lehet.

2015. okt. 31. 11:23
 26/34 anonim ***** válasza:
PayPallal semmi probléma nincs. Szüleid paranoiások. Vagy érted, illegális tevékenységet folytatnak a pincében. Nincs fűszag? Vagy új tesó aki mos, főz, takarít? :D
2015. okt. 31. 11:31
 27/34 A kérdező kommentje:

Hát ezaz!

A szüleim a paypal-lal nagyon paranoiásak.

"Ne hozz létre, mert ha 1000 ft-ot raksz rá és megveszel valamit 500 ft-ért, akkor biztos hogy levonják az 1.000 ft-ot is, és gondolj bele, ha pl egy új játékot akarsz megvenni 10.000 ft--ért és rajta van 15.000 ft...."

Meg mondom nekik, hogy a telefonom már tudja az NFC-s mobillal fizetés funkciót, és boltban majd sokkal könnyebb lesz ezt használni!

"Ja persze! Használd mint egy bankkártya, aztán ha elhagyod, akkor ugrik vele a pénzed is"

Erre én elóadom, hogy a mai okostelefonokat be tudja a rendszer mérni, és le tudom tiltani pont mint egy kártyát. Belépek a windowsphone.com-ra bejelentkezek, és már be is tudom mérni a telefont sőt le is tudom tiltatni.

erre a válasz"Persze! Tuti feltörik! Szó sem lehet róla!"

Annyira idegesítő. hogy hihetetlen.

2015. okt. 31. 20:58
 28/34 anonim ***** válasza:
Hány évesek?
2015. nov. 1. 01:45
 29/34 anonim ***** válasza:

nem mindegy hogy a videó milyen témájú, lehet attól féltenek hogy majd pár év múlva megbánod, és gáznak fogod tartani hogy ilyen videókat csináltál tiniként.

személy szerint nekem annyi nem tetszik ezekbe a youtubbal kapcsolatos dolgokba hogy azért csinálják a fiatalok hogy minél menőbbek és népszerűbbek legyenek.

De ha van rá pénzed, vedd meg, utólag már nem tudnak mit csinálni a szüleit.

egyébként 16 évesen valóban drága hobbi, valószínűleg azért sem akarják. most csak egy dologra van szükséged ami 20.000ft, de a technika folyamatosan fejlődik, és gondolom számítanak rá hogy folyton új és modernebb dolgokat akarsz majd megvenni.

2015. nov. 1. 15:28
 30/34 anonim válasza:

Mi lenne a hobbid?

Egyébként,bármikor letörölheti az összes videót,amit felrakott youtube-ra.

Ha valaki visszatölti,jelentsd be a youtube-nak,és ha tényleg te vagy az,letörli.

És ha nem valami bullshit dolog a hobbid,elfogadnak.

Sose a negatív hozzászólásokat nézd,hanem a pozitívakat.

13 éves vagyok,youtube-r,és korom miatt nem kommentárkodom a játék felvevése alatt.

És már 1 éve csinálom,még is csak 1-2 negatív hozzászólást kaptam,azokat pedig letöröltem,mert ahogy mondtam,nem kell vele foglalkozni,hiszen azok csak trollok.

Nincs semmi veszélyes a youtubeozásban,csak új dolgokat kell elkezdened.

Például mivel én nem kommentárkodom,ezért slowplay-t csinálok,ahol szép lassan bemutatom az olyan dolgokat,amikkel a játékos előnyre tesz szert.

És ha valamelyik youtube-r olvassa a válaszomat,nyugodtan használja ezt a kifejezést,ha megtetszett az ötlet,hisz nem copy! :)

És sohase adjátok fel!Te se kérdező,nyugottan kezdd el a videózást,ha valakinek nem tetszik a csatornád,valakinek tetszhet! ;)

2016. júl. 11. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!