Kerestettek a szüleim a rendőrökkel mert 2 ismétlem 2 órán át nem mentem haza, normális ez?
2ora eltunest be sem jelenthetnek a rendőrségen !! Azaz a rendőrség nem vesz fel semmi adatot 2 ora tünet utan,csak 24ora utan!
Inentol kezdve ez hazugság hogy "rendorel kerestetek"a szüleid.
Ez a rendőri keresés, hogy felhívnak? És az iskolában nem találnak meg? Azért ez elég elkeserítő.
Amúgy nem, nem normális, beszélned kellene a szüleiddel erről.
Furcsa, én sem hiszem el, 2 óra után? SMS-t nem tudtam küldeni tanultam és nem volt pénzem se a telómon.
Igen a suliba nem találtak meg, hisz teremben voltam, a portás is azt hihette, hogy a takarítókon kívül mindenki elment már. Az hihető, hogy 20-as telóról hívnak a rendőrök ? Keresem kutatom a eddigi volt telefonszámaimat egyik se kezdődik kilenccel..... 2 óra még nem a világvége, ügye? Kiábrándultam most nagyon, kételkednek a szüleim, eddig ilyen nem fordult elő.
Egyáltalán nem normális... De te is dobhattál volna egy smst, hogy kicsit később mész.
Igen, a rendőrség felhív. Ismerősömet is kerestette az anyja, pedig pontosan tudta, hogy hol van, csak rá akarta hívni a rendőröket. A srác már elmúlt 18, tehát még csak keresniük se kellett volna, de a boszorkány nagyon jól tudta, hogy mit kell mondania a rendőröknek, hogy azok egyből intézkedjenek (előadta, hogy a gyerek úgy ment el otthonról, hogy öngyilkos lesz. Igazából úgy ment el otthonról, hogy "akkor elköltöztem, szia")
A srácot felhívták, ő elmondta, hogy hol van (dolgozott....) és azt mondták neki, hogy sajnos muszáj leellenőrizniük. Így kiment a munkahelyére 2 járőr, igazoltatták és szószerint szidták az anyját.
Na mindegy, a lényege az egésznek, hogy igen, a rendőrség telefonál, és igen, már ilyen hamar.
A szüleiddel szerintem ülj le beszélgetni, hogy tartsák tiszteletben, hogy 17 évesen már megeshet, hogy nem egyből suli után mész haza.
Nem is értem... Mi lett volna, ha beülsz mekizni a barátaiddal? TEK-esek törnek rátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!