Szülők engednétek, hogy a 15 éves lányotok,27 éves pasival járjon? Indoklást is kérek
hiszek a szerelemben, és elhiszem hogy 12 év korkülönbség nem a világ vége, de egy 15 éves még GYEREK! akármilyen felnőttnek is érzi magát. akárhogy viselkedik, akárhogy néz ki. ha pedig ezzel egy egy 27 éves férfi nincs tisztába, az elég nagy baj.
19L
(bocsi nem vagyok szülő)
Szia.
Nem.
Indoklás: 15 éves lány még nincs 18 éves, nem felnőtt - az ókori Athénban meg 24 éves kortól számítottak az emberek felnőttnek.
a 27 éves mindkét korhatáron át van.
Max egy ellenőrzött kapcsolat, de akkor meg én lennék a hárpia.
A pasik tudvalevőleg nagyon mást akarnak egy kapcsolatban, mint egy (kis)lány.
Szerintem indoklás nélkül is látszik,hogy nem egészséges,hogy egy gyereklánnyal járjon egy felnőtt férfi.
15 éves kamasz,most érik,érzelmileg,testileg,lelkileg fejlődésben van. Máshol tartanak az életben,az egyik még 3 évig gimis majd jön a szakma vagy a főiskola, a férfi viszont már dolgozik,hamarosan családra vágyik, a lány még egy darabig biztosan nem akar elköteleződni.
Biztosan beszélnék a lányommal,és meggyőzném,hogy ez a plátói szerelem mindenki életében előfordul de nem jó ha ebből komoly dolog lesz. Arról ne is beszéljünk a szex 15 évesen még nem fér bele egy 27 évesnél meg az élet része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!