Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti meddig engednétek...

Szülők! Ti meddig engednétek ki a 14 éves fiatok?

Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha megbízható, akkor nyáron 9-10-ig.
2015. aug. 4. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
max este 9-ig.
2015. aug. 4. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Barátaihoz bármeddig, ott is aludhat. Utcára focizni, biciklizni ha meleg van bármeddig, ha megbízható környék. (Nyilván 11- éjfél körül úgyis hazajön)

Szórakozóhelyre 10-11-ig. De csak ha talpraesett, szerintem ez nagyon fontos, aki "kis szerencsétlen" az tényleg bajbakerülhet.

2015. aug. 4. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Hétvégén illetve szünidőben bármeddig.300 fős faluban élünk nincs mitől félteni mindenki ismer mindenkit. Arra is volt példa, hogy a buszmegálló mögötti füves területen sátoroztak ennyi idősen.
2015. aug. 4. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben biztonságos módon haza tud jutni (több baráttal, taxival, vagy velem/az apjával), akkor ameddig szeretne, vagy ha én mennék érte, akkor addig, ameddig én fenn vagyok.
2015. aug. 5. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen addig maradtam amíg a többiek.
2015. aug. 5. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!