Szülők, ti hány évesen engednétek el a gyermeketeket otthonról engedély nélkül? Hány éves kortól nem szóltok bele, hogy hova, mikor, kivel mehet?
a férjem 34 éves, de nem engedem úgy el itthonról, hogy nem mondja meg hova megy és mikor jön...ez a minimum, ha bármi történik vele, hol keressem?? tehát olyan, hogy a gyerekem engedély nélkül elmegy, nem mondja hova, és hogy mikor jön, olyan nem fordulhat alapjáraton elő sem 10, sem 15, sem 22 évesen, míg velem lakik.
Az persze más tészta, ha megtagadja a választ :)
16 éves koromban én már csak mondtam, hogy mennék ide meg oda, ha úgy állunk kérnék buszra pénzt.
Mondjuk nekem akkorra viszonylag komoly tinédzser kapcsolatom volt, és nem voltam megbízhatatlan... Sosem adtam okot a bizalmatlanságra.
Én 15-16 éves koromtól általában mondtam a szüleimnek, hogy mennék x helyre. Ha nem volt más program, akkor alapból nem szóltak bele. Ha pénz is kellett az adott programhoz, akkor ha tudtak adtak, ha nem, akkor nem, és ennek függvényében döntöttem el, így is akarok-e menni. Ha csak a parkban ücsörögni mentünk, akkor persze nem volt ellene kifogásuk.
Természetesen nem pökhendin kijelentettem, hogy márpedig megyek, hanem elmondtam, mit szeretnék, és megvártam, kifogásolják-e.
Természetesen azt megmondták, mikorra menjek haza, de sokszor aludtam ott valamelyik barátnőmnél, ezzel sem volt semmi gondjuk.
Már 19 leszek lassan, de mindig elmondom, hová megyek, mikor jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!