Szülők engednétek, hogy a 15 éves lányotok,27 éves pasival járjon? Indoklást is kérek
7:46-os: igencsak primitív lény vagy a stílusod alapján.
"Egy nyolcadikos kislány hol lenne már kifejlődve te beteg pedofil állat. "
Mellesleg még véletlen sem vagyo/lehetek pedofil - amit írtam az a pedofília definíciója.
Egy 15 éves lány meg igencsak kifejlödött már (TESTILEG), egyszerüen ha ránézel az ilyen koróakra, akkor láthatod, hogy mindegyiknek már jól észrevehetö melle és egyébb meni jellegei vannak - és EZ jelenti azt, hogy már nem "attraktív" egy pedofílnak.
én 20 vagyok, nem olyan régen voltam én is 15.szoval talán segíthet a valaszom. amikor nyolcadikos voltam, megismertem egy srácot. párszor randiztunk. ő 25 volt. végül nem jöttem ossze vele a korkülönbség miatt, de ő benne lett volna.
akkor kicsit bántam. de így utólag látom, hogy nagyon helyesen tettem. csóri srác azóta már 30, és még mindig általános iskolás lányokkal nyomul, vagy maximum gimnazistàkkal. szerintem ez nem egészséges, főleg a férfi részéről. azért 30 körül már házasságra kéne gondolni, gyerek vállalàsra.. de legalább arra, hogy felnőtt kapcsolatban legyen, együtt élni a pàrjàval stb. hát ezt egy 15 éves lánnyal még nem igen fogja megtenni mostanában.
15 évesként nem vagy kicsi egy kapcsolathoz. de inkább korod belit vàlassz, max 1-2 evvel idősebbet.
nyilván érthető, hogy az idősebb pasik jobban bejonnek, mert már komolyabbak mint a korodbeli fiúk, dolgoznak stb.. de hidd el elég lúzer lehet a srác, hogy nem korabeli nőkkel próbálkozik.
szóval szerintem kerüld..
udv 20L
Csak saját tapasztalatot tudok írni.
16 voltam mikor összejöttem a férjemmel. ő akkor 28 éves volt. Tehát szintén 12 év a korkülönbség.
Idén ünnepeltük a 2 éves házassági évfordulónkat, valamint most 9 hetes a kislányunk.
Egyáltalán nem a szex volt a kapcsolatunk középpontjában az elején. Olyannyira nem, hogy már majdnem 18 voltam mikor megtörtént először.
A kapcsolatunk kiegyensúlyozott és harmónikus.
A tanulmányaimat sem hagytam abba miatta. Kivállóra érettségiztem és egyetemre mentem. Az egyetem alatt költöztünk össze és házasodtunk össze. A kicsi lányunk is ez alatt született, tervezetten. Egy évem van vissza, pár tantárgy és egy diploma munka és jó szakmám lesz.
Ja és nem igazán érződik a nagy korkülönbség.
Szerintem a tiltás nem jó ötlet. Nekem a szüleim engedték, hogy hétvégente járjon hozzám udvarolni, így úgy mondd ellenőrzött körülmények között voltunk, és nem sutyiba itt-ott találkozgattunk. Vették a fáradtságot, hogy megismerjék a barátom, így ők is nyugodtabbak voltak, hogy normális emberrel vagyok együtt.
A tanulság, hogy egyáltalán nem biztos hogy aki fiatalabb lányba szerelmes az pedofil. Sőt az sem biztos, hogy a szexre hajt elsősorban. Adjatok egy esélyt a kapcsolatnak. Szánjatok időt arra hogy megismerjétek a srácot. Egy koránál érettebb lány esetében simán működőképes lehet egy ilyen kapcsolat. A férfiak úgy is később érnek.
Az én lányomnak 15 évesen lett 27 éves barátja. Mit is mondhatnék, nem voltam elragadtatva a gondolattól, egyáltalán nem. De mit értem volna el azzal, hogy tiltom? Csak annyit, hogy a hátam mögött ugyan, de megoldanák a találkozást, hisz nem lehetek mindig a nyomában. Akkor már inkább csinálják a tudtommal, mert akkor jobban meg tudom védeni. Ráadásul a kapcsolatom is megromlott volna a lányommal, ami addig kifejezetten bizalmas volt (ezért is merte szemrebbenés nélkül elmondani, hogy ki a választottja).
Úgyhogy én engedtem. Áskálódás és tiltás helyett még többet beszélgettem a lányommal, nem számonkérően, hanem érdeklődve. Hogy érez, mit gondol, mit tud, mit kell tudnia. Elmagyaráztam neki, hogy a világ szemében miért lehet gond ez a kapcsolat, és hogy mik az esetleges végkimenetelek.
Két és fél évig voltak végül együtt, lefeküdt vele a lányom, de tette ezt teljesen felelősségteljesen és tudva, hogy hozzám bármikor fordulhat.
Ma már 26 éves menyasszony, a kapcsolatunk továbbra is nagyon jó. Ezt csak elrontani lehetett volna az eltiltással. Oda kell figyelni, óvni kell őket, de nem muszáj támadólag tenni ezt, hisz a javukat akarjuk.
Ha nm engedném? Akkor meg elszökne, stb. Elmondanám neki, hogy lehetőleg ne dugassa meg magát még 1-2 évig, védekezésről, stb. és ne higgye, hogy a punciján kívül érdekli is a srácot, mert nem.
A sráccal viszont leülnék, hogy mit akar a lányommal, mik a céljai - bár egyértelmű -, és ha bántja őt, kiherélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!