Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők engednétek, hogy a 15...

Szülők engednétek, hogy a 15 éves lányotok,27 éves pasival járjon? Indoklást is kérek

Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 06:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
10%
hat attol fugg mit akar tole ! de azert mondjuk meg fiatalon nem nagy a kulonbseg de pl kesobb fog latszani a kor es elvalas lesz a vege ! 23-24 ev meg nem sok , de 27 egy kicsit igen
2015. okt. 21. 06:42
 2/27 A kérdező kommentje:
Miért lenne pedofil? Szerelemben nem hisztek?
2015. okt. 21. 06:47
 3/27 anonim ***** válasza:
84%

Termeszetesen nem, sot kifejezetten tiltanam. Bar tudom hogy ez nem egyszeru, es egy szerelmes (vagy magat szerelmesnek gondolo) kiskamaszt nem igazan lehet totalisan kontrollalni, de azert meg kell probalni.

A fickoval viszont elbeszelgetnek, hogy ha jot akar, akkor elkeruli a lanyom. 15 eves kislanyokkal amugy is onbizalomhianyos, ferfinak nem nevezheto patkanyok kezdenek, nem lenne tul nehez megfelemliteni.

2015. okt. 21. 07:06
 4/27 anonim ***** válasza:
92%

De, hiszek a szerelemben és alapvetően a korkülönbséggel sincs bajom, de két felnőtt között (a legleg házaspár ismerőseim közt 22 év van).

De a 15 éves nem felnőtt. Egyszerűen egészen más életszajaszban vannak.

2015. okt. 21. 07:15
 5/27 anonim válasza:
25%
Akinek ilyet tiltani kell, az eléggé elb...szott valamit a lánya nevelésében. De én azt a szerelmet eléggé fenntartásokkal kezelném. Egy 15 éves még biztosan nem tudja hogy mi az az igazi szerelem. Akárhányévessel is "jön össze". Egy idősebb pasi - normális esetben - biztosan nem vágja teherbe a lányt, mint egy agyatlan tizenéves, minden téren tud rá vigyázni és még hozzá is tud járulni a szellemi fejlődéséhez. De ezer más dolgot is nézni kéne, ennyi alapján nem lehet eldönteni egyértelműen.
2015. okt. 21. 07:18
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
masodik valaszolo vagyok : annyit akartam meg mondani hogy azert mondjuk tiltani sem jo , mert ha akar titokban ugy is fog talalkozgatni vele!!!!! pl az en anyukam nem engedte annak idejen legyen baratom , es titokban elmentem es meg rosszabb lett belole , mert ha engedte volna csak az uton talalkoztam volna vele , de igy elmentem hazhoz , es kenyszeritett a szexre , hozzateszem hogy nem tudtam mar kimenni az ajton mert bezart , es sajnos megkellett tegyem mert addig nem engedett volna haza ! kb ennnyi idos voltam en is akkor mint a lanya !!!!
2015. okt. 21. 07:20
 7/27 anonim ***** válasza:
63%
Egy 27 éves felnőtt férfi egy 15 éves gyermeket akar kezelni, az pedofil. Rendesebb országokban mint Amerika, simán börtön járna érte.
2015. okt. 21. 07:22
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
7-es vagyok : ja es anyumnak megsem mondtam otthon hogy mi tortent velem !!!
2015. okt. 21. 07:23
 9/27 anonim ***** válasza:
29%

"Egy 27 éves felnőtt férfi egy 15 éves gyermeket akar kezelni, az pedofil. Rendesebb országokban mint Amerika, simán börtön járna érte."

Ha már ennyire buta vagy, akkor legalább ne reklámozd!

A pedofília annyit jelent, hogy nemileg éretlen (azaz kisgyereknek kinézö) személyek izgatják, ami általában 10 év alatt gyerekre vonatkozik.

A törvény szerint (nemcsak MO-on, hanem minden fejlett országban) 14 (egyes helyeken 12) éves kör fölöttivel létesített nemi kapcsolat nem büntetendö, az már nem számít pedofíliának.

2015. okt. 21. 07:33
 10/27 anonim ***** válasza:
31%
Nem pedofil a csávó, de érdekesen gondolkodik az biztos.
2015. okt. 21. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!