Szülők engednétek, hogy a 15 éves lányotok,27 éves
pasival járjon? Indoklást is kérek
hat attol fugg mit akar tole ! de azert mondjuk meg fiatalon nem nagy a kulonbseg de pl kesobb fog latszani a kor es elvalas lesz a vege ! 23-24 ev meg nem sok , de 27 egy kicsit igen
2015. okt. 21. 06:42
2/27 A kérdező kommentje:
Miért lenne pedofil? Szerelemben nem hisztek?
Termeszetesen nem, sot kifejezetten tiltanam. Bar tudom hogy ez nem egyszeru, es egy szerelmes (vagy magat szerelmesnek gondolo) kiskamaszt nem igazan lehet totalisan kontrollalni, de azert meg kell probalni.
A fickoval viszont elbeszelgetnek, hogy ha jot akar, akkor elkeruli a lanyom. 15 eves kislanyokkal amugy is onbizalomhianyos, ferfinak nem nevezheto patkanyok kezdenek, nem lenne tul nehez megfelemliteni.
2015. okt. 21. 07:06
De, hiszek a szerelemben és alapvetően a korkülönbséggel sincs bajom, de két felnőtt között (a legleg házaspár ismerőseim közt 22 év van).
De a 15 éves nem felnőtt. Egyszerűen egészen más életszajaszban vannak.
2015. okt. 21. 07:15
5/27 anonim válasza:
Akinek ilyet tiltani kell, az eléggé elb...szott valamit a lánya nevelésében. De én azt a szerelmet eléggé fenntartásokkal kezelném. Egy 15 éves még biztosan nem tudja hogy mi az az igazi szerelem. Akárhányévessel is "jön össze". Egy idősebb pasi - normális esetben - biztosan nem vágja teherbe a lányt, mint egy agyatlan tizenéves, minden téren tud rá vigyázni és még hozzá is tud járulni a szellemi fejlődéséhez. De ezer más dolgot is nézni kéne, ennyi alapján nem lehet eldönteni egyértelműen.
2015. okt. 21. 07:18
masodik valaszolo vagyok : annyit akartam meg mondani hogy azert mondjuk tiltani sem jo , mert ha akar titokban ugy is fog talalkozgatni vele!!!!! pl az en anyukam nem engedte annak idejen legyen baratom , es titokban elmentem es meg rosszabb lett belole , mert ha engedte volna csak az uton talalkoztam volna vele , de igy elmentem hazhoz , es kenyszeritett a szexre , hozzateszem hogy nem tudtam mar kimenni az ajton mert bezart , es sajnos megkellett tegyem mert addig nem engedett volna haza ! kb ennnyi idos voltam en is akkor mint a lanya !!!!
2015. okt. 21. 07:20
Egy 27 éves felnőtt férfi egy 15 éves gyermeket akar kezelni, az pedofil. Rendesebb országokban mint Amerika, simán börtön járna érte.
2015. okt. 21. 07:22
7-es vagyok : ja es anyumnak megsem mondtam otthon hogy mi tortent velem !!!
2015. okt. 21. 07:23
"Egy 27 éves felnőtt férfi egy 15 éves gyermeket akar kezelni, az pedofil. Rendesebb országokban mint Amerika, simán börtön járna érte."
Ha már ennyire buta vagy, akkor legalább ne reklámozd!
A pedofília annyit jelent, hogy nemileg éretlen (azaz kisgyereknek kinézö) személyek izgatják, ami általában 10 év alatt gyerekre vonatkozik.
A törvény szerint (nemcsak MO-on, hanem minden fejlett országban) 14 (egyes helyeken 12) éves kör fölöttivel létesített nemi kapcsolat nem büntetendö, az már nem számít pedofíliának.
2015. okt. 21. 07:33
Nem pedofil a csávó, de érdekesen gondolkodik az biztos.
2015. okt. 21. 07:43
Kapcsolódó kérdések: