Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék a hugomért? Nem...

Mit tehetnék a hugomért? Nem szeretném ha elkövetné azt a hibát amit én.

Figyelt kérdés
13 éves, a szülei tiltják őket, mert a srác drogdíler és eléggé balhés. Nemrég kiderült, hogy a hugomhoz éjjelente bemászik. Állítólag nem történt szex (szerintem igen) . Én sajnos még csak 2 éve ismerem apámat és a hugaimat ezért nem is alakult ki még olyan szoros lelkizős viszony hogy a tesóm ezt megossza velem. Mindent az anyjától tudok. Én elkövettem azt a hibát 7 éve, 16 évesen hogy terhes lettem. Nem szeretném ha őis ezt tenné. Holnap jönnek hozzán a hugomék. Mit csináljak vagy mit mondjak? Az az igazság hogy nagyon féltem őt és nemszeretném hogy elrontsa az életét. Énis koránérő tipus voltam, úgylátszik öis az. Én az anyjának mondtam hogy a legelső az legyen hogy fogamzásgátlót irat, de azt mondta nem, én ebből arra következtetek hogy nem nagyon akarják hogy beleszóljak (ami egyrészt érthető hisz nem vagyok példaértékű)
2015. okt. 17. 12:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem annyit tudsz tenni, hogy ha legközelebb találkozol a hugoddal, elmondod neki hogy hallottad hogy mi történt, és szeretnéd ha vigyázna magára.elmesélheted neki hogy veled mi történt 16 évesen, és nem szeretnéd ha ugyanabba a hibába esne, mint te.

nem tudom hogy milyen köztetek a viszony, de szerintem őszintén elmondhatod neki, hátha a szívén keresztül tudsz rá hatni. ez a legtöbb amit tehetsz.

2015. okt. 19. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!