Mit tehetnék a hugomért? Nem szeretném ha elkövetné azt a hibát amit én.
Figyelt kérdés
13 éves, a szülei tiltják őket, mert a srác drogdíler és eléggé balhés. Nemrég kiderült, hogy a hugomhoz éjjelente bemászik. Állítólag nem történt szex (szerintem igen) . Én sajnos még csak 2 éve ismerem apámat és a hugaimat ezért nem is alakult ki még olyan szoros lelkizős viszony hogy a tesóm ezt megossza velem. Mindent az anyjától tudok. Én elkövettem azt a hibát 7 éve, 16 évesen hogy terhes lettem. Nem szeretném ha őis ezt tenné. Holnap jönnek hozzán a hugomék. Mit csináljak vagy mit mondjak? Az az igazság hogy nagyon féltem őt és nemszeretném hogy elrontsa az életét. Énis koránérő tipus voltam, úgylátszik öis az. Én az anyjának mondtam hogy a legelső az legyen hogy fogamzásgátlót irat, de azt mondta nem, én ebből arra következtetek hogy nem nagyon akarják hogy beleszóljak (ami egyrészt érthető hisz nem vagyok példaértékű)2015. okt. 17. 12:28
11/11 anonim válasza:
Szerintem annyit tudsz tenni, hogy ha legközelebb találkozol a hugoddal, elmondod neki hogy hallottad hogy mi történt, és szeretnéd ha vigyázna magára.elmesélheted neki hogy veled mi történt 16 évesen, és nem szeretnéd ha ugyanabba a hibába esne, mint te.
nem tudom hogy milyen köztetek a viszony, de szerintem őszintén elmondhatod neki, hátha a szívén keresztül tudsz rá hatni. ez a legtöbb amit tehetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!