Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék a hugomért? Nem...

Mit tehetnék a hugomért? Nem szeretném ha elkövetné azt a hibát amit én.

Figyelt kérdés
13 éves, a szülei tiltják őket, mert a srác drogdíler és eléggé balhés. Nemrég kiderült, hogy a hugomhoz éjjelente bemászik. Állítólag nem történt szex (szerintem igen) . Én sajnos még csak 2 éve ismerem apámat és a hugaimat ezért nem is alakult ki még olyan szoros lelkizős viszony hogy a tesóm ezt megossza velem. Mindent az anyjától tudok. Én elkövettem azt a hibát 7 éve, 16 évesen hogy terhes lettem. Nem szeretném ha őis ezt tenné. Holnap jönnek hozzán a hugomék. Mit csináljak vagy mit mondjak? Az az igazság hogy nagyon féltem őt és nemszeretném hogy elrontsa az életét. Énis koránérő tipus voltam, úgylátszik öis az. Én az anyjának mondtam hogy a legelső az legyen hogy fogamzásgátlót irat, de azt mondta nem, én ebből arra következtetek hogy nem nagyon akarják hogy beleszóljak (ami egyrészt érthető hisz nem vagyok példaértékű)
2015. okt. 17. 12:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
43%
most kicsit belezavarodtam , 2éve ismered o.O
2015. okt. 17. 12:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak nem akartam nagyon hosszú lenni. Tehát megszülettem, és anyámék 3 hónapos koromban elválltak. Anyám és a mamám minden tőlük telhetőt elkövettek hogy ne ismerjem meg apámat. Apám megnősült, született 3 lánya (a hugaim) . Végül 22 éves koromban keresett meg apu, 2 évvel ezelőtt :D
2015. okt. 17. 12:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Gondolom, fél tesók és nem tudott a hugairól, de írja is.

Sokat nem tudsz tenni kérdező sajnos. Max a gumira tudod rávenni, de az meg sokaknak kényelmetlen-nekem se a legjobb-ezért azt lehet nem használna. A gyógyszer lenne a legkényelmesebb, csak hát nem tudom, hogy egyáltalán ilyen fiatalon fel lehet e íratni. Lehet az anyja azért nem akarja, mert ha elmondja a dokinak, hogy a 13 éves lányának kell, az elég gáz. Csak akkor nem tudom, mért nem zárják a lány ablakát. Hogy lehet az, hogy 13 évesen már nem lehet kordában tartani. Én olyan rácsot tetetnék az ablakára, hogy csak lesne. A srácot meg elhajtanám.

Ha 13 éves lányomról kiderülne, hogy drogdílerrel kavar, fix, hogy megakadályoznám, hogy együtt járjanak. Hogy a suliban mit csinálnak, azt nem nagyon tudom beszabályozni, de max 15 percük van bármire is, suli után meg amíg el nem felejti ezt a krapekot nincs sehova menetel, csak egyenest haza. Lemérem az időt és szépen betartja, ha nem, érte megyek minden nap a suliba, megszervezem a babysitterét, ha nem lehetséges. Tudom, hogy ez gázul hangzik, de annyira el van szabadulva a húgod, hogy a szépen leülök vele beszélgetni nem elég neki. Meg kell neki mutatni, kinél van a gyeplő. Lehet még jobban eltávolodik a szüleitől, de el lehet dönteni, hogy a szülő-gyermek kapcsolatot veszíti el az ember ideiglenesen, vagy a gyereke egész életét hagyja gányra menni.

2015. okt. 17. 12:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Rendes, fiatalos anyja van, és eddig sikerült is neki kordában tartani, de ez a srác elrontott mindent, elvette az eszét neki. Írtam a srácnak is, nem válaszol nekem. A hugom meg nem ír a dologról nekem. Az a gáz hogy csak többnyire Facebookon tartjuk a kapcsolatot, mert 60km-re sodort egymástól minket az élet.
2015. okt. 17. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt a húgom. 13 évesen összejött egy suttyóval, aztán onnan már csak lefele volt. Középsuliból szakmunkásképzőbe, onnan meg 10 osztállyal a spárba árufeltöltőnek. A pénze rendszeresen cigire és piára megy el, és már senkinek nem kell, mint társ.

A kamaszkori őrültség 20 évesen már nem menő, a cigi pia pasi központú élet, mindenki normális csajt akar.

Van egy barátnője, aki szült egy gyereket 18 éves korában aztán rábízta az anyjára és ugyan úgy borozgatni járnak, mintha mise történt volna.

2015. okt. 17. 13:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Meg kell mondani a szülőknek, és ha bemászott a srác, ki lehet hívni rá a rendőrséget. 13 éves. Könyörögni akarsz neki, vagy megvédeni? Pont leszarnám, hogy szerelmes, úgy vágnám ki a srácot a házból, mint macskát szarni. N32
2015. okt. 17. 13:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Kivágnám én, hidd el. De nagyon messze laknak. Szívesen elbesdzélgetnék a sráccal is de sajnos nem megy. A hugom anyja most fel fogja nyomni a srácot (ezt a hugom nemtudja) de mivel a srác sincs még 18 így szerintem nem lehet vele mit kezdeni, max ejnyebejnyét kap.
2015. okt. 17. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha elmúlt 16, akkor nem csak ejnye-bejnyét kap. Kérdés, h mit tudnak rábizonyítani.

A másik: ezt a szitut nem neked kell kezelni, hanem a szülőknek. Te még csak nem is laksz ott, h esetleg fel tudd jelenteni a betörőt. Mert ez történt.

2015. okt. 17. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy sokáig tartana. Majd elmúlik.
2015. okt. 17. 15:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Már 1 éve tart :(
2015. okt. 17. 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!