Kamaszok, ti mindig viszitek magatokkal a személyi igazolványotokat ha mentek valahova? Ha nem, akkor mikor szoktátok magatokkal vinni?
Nem kérdés, ugyanis köteles vagy magadnál tartani mindig.
Én max a műanyag palackokat viszem el a szelektív gyűjtőig anélkül, annál messzebb nem megyek nélküle.
Amúgy ha kiteszem a lábam akkor úgyis fog kelleni a pénztárcám, abba meg semmibe se tart beletenni.
Hát akkor én megtöröm a sort, mert nem mindig. :D
Alapból a pénztárcámban van a személyim, szóval ha viszem magammal a pénztárcám, akkor jön a személyim is, ha nem, akkor pedig nem. Azért általában nálam van, de előfordul, hogy suliba nélküle megyek. (nem szeretek suliba sok pénzt vinni, mert nem tudok annyira ügyelni a táskámra, a szüleim a suli közvetlen közelében dolgoznak, szóval tőlük tudok kérni pénzt, ha esetleg kellene. Kisvárosi vagyok, suliba is helyben járok, szóval buszoznom meg ilyesmi nem kell).
Sőt, nálam kulcs sincs mindig, mivel általában nincs rá szükségem. Ezek szerint elég furcsa vagyok. :D
(amúgy ha nem suliba megyek, akkor alap, hogy van nálam, de erre az időre valamiért nem érzem olyan szükségesnek)
Sosem viszem magammal... még hogy ha távolabbra is utazom.
De persze már jó lenne hozzá szokni, hogy nállam van. De félek, hogy elhagyom. 100 ezer fölött kéne fizessek ha újat csináltatnák itt külföldön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!