8. osztályban érdemes telefont vinni a suliba vagy felesleges?
Eddig se hordtam magamnál telefont mert féltem ellopják de nagyon sok osztálytársamnál láttam és eléggé furcsálták hogy nem viszem be a suliba. Most iskolát váltottam ezért nehéz a helyzet. Tudom hogy sok helyen nem lehet bevinni de jártam már olyan iskolába ahol teljesen természetes volt hogy a diákoknál van mobil és azt nyomkodják szünetben.
Szerintetek érdemes vinni vagy felesleges?
Harmadik, negyedik osztályos korom óta folyamatosan magammal hordom a mobilom. Én mondjuk már akkoriban is szolfézsre (a helyesírás-ellenőrző szerint ezt így kell ragozni, hűha) jártam másik iskolába, meg egyedül utaztam hazafelé, úgyhogy a szüleimnek biztonságérzetet adott az, hogy el tudnak érni. Meg persze fordítva is.
A mobil célja meg elsősorban amúgy is az, hogy el tudjanak érni téged. Na, te most a napod egynegyed részét a suliban töltöd, miért ne vinnéd el magaddal oda is? Vigyázni kell rá, tehát táska első zsebébe, vagy a nadrágod, dzsekid zsebeibe ne rakd a kütyüt, egyébként viszont nem lehet semmi baja. Vigyázni kell rá, de hát egy nyolcadikos kamasz már ennyire oda tud figyelni a holmijaira.
Tehát végső soron; én a helyedben magamnál tartanám, azért van.
Köszönöm, akkor lehet majd beviszem
Nekem anya sosem kérdezi miért vagyok sokáig suliba még azt sem hogy mikor jövök :( Ha valami baj van pl. rosszul leszek akkor a tanár hívja anyát. Én inkább a tesi óráktól félek, mert valamikor több osztály öltözik és valaki nem tesizik az később megy be a terembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!