8. osztályban érdemes telefont vinni a suliba vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Eddig se hordtam magamnál telefont mert féltem ellopják de nagyon sok osztálytársamnál láttam és eléggé furcsálták hogy nem viszem be a suliba. Most iskolát váltottam ezért nehéz a helyzet. Tudom hogy sok helyen nem lehet bevinni de jártam már olyan iskolába ahol teljesen természetes volt hogy a diákoknál van mobil és azt nyomkodják szünetben.
Szerintetek érdemes vinni vagy felesleges?
2015. máj. 12. 17:03
11/13 anonim válasza:
Persze. Nekem elsős korom óta van, mert akkoriban a bátyám vitt zeneórára és anya hozott el. Persze akkor még ilyen nokia téglafont kaptam, összesen két funkcióval: lehetett vele telefonálni és ablakot betörni. Nyolcaadikban én már magamnak vettem okostelefont, azt vittem mindenhova. Vigyáztam is rá, mert tudtam hogy ha elhagyom/összetöröm nekem nincs pánzem újra, anyáék meg elvből nem vennének. 17/L
12/13 anonim válasza:
Feltétlenül vinni kell. Lehet olyan helyzet is hogy épp később végzel és ha nincs nállad nem tudod felhivni a dillert hogy később talizzatok.. (ez csak egy példa)
13/13 anonim válasza:
Szerintem ez már az az életkor, amikor érdemes, főleg, ha messzebb laksz a sulitól/tömegközlekedsz. Nyilván ne a legújabb Iphone modelt vidd, de ha tudsz rá vigyázni, nem lehet gond. Plusz egy jó tanács, biztosan mindenkinek van szekrénye a suliban, minnél kevesebb emberrel osztozz a szekrényen és csakis olyanokkal legyél egy szekrényben, akikben teljes mértékben megbízol. Evégett tesi óra idejére bezárhatod a telefonod vagy bármi más egyéb értékedet és minimálisra csökkentetted a lopás százalékát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!