Szerintetek is megalázó?
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
4-es: Nem csak ez az egy van, de ezt szeretem a legjobban.
Vissza szólni szerintem nem érdemes. Ő olyan okos ember, hogy ha a tanár rá szól csak röhög.
Velem is kb. Ez volt általánosban. Ne foglalkozz vele, védd neg magad, mert rad fognak szállni es onnan nincs visszaút. Általánosban szetcikiztek engem is, kussoltam egesznap, nem szoltam szinte senkihez 2-3 emberen kívül. Kozepbe mar ugy mentem, mint aki acel lábakon áll, akiről leperegnek a szavak, egy igazi nagy pofájú csajkent léptem 30 fiú osztálytárs közé. Volt mar ez alatt a 3 hét alatt olyan, hogy probaltak volna beszólni nekem, de kb amit visszaszoltam azon visszahőkölt a srác. :D
Tanuld meg megvédeni magad, humorkodj órán és minden sima lesz.
Legközelebb mondd meg neki hogy köszönöd elfogadod, tartozol még az anyjának a múltkori cumizásért.
Ha lány vagy, akkor meg köszi veszek belőle gumit anyádéknak, mert látom eddig nem futotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!