Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is megalázó?

Szerintetek is megalázó?

Figyelt kérdés
Most vagyok 9-edikes. Az egyik osztálytársam lenézően beszólt nekem, hogy ad 500 Ft-ot, hogy vegyek belőle új cipőt. Nem értem mire fel hisz az a cipő, ami most van nem egy rossz márka. Bár igaz, hogy egy éves, de még jó állapotban van. Nem érzem úgy, hogy csak azért vegyünk egy újat, mert a másik már régi, amikor még mindig jó. Ráadásul azt se értem miért engem nézet ki, amikor ez alatt a 3 hét alatt egy szót sem szóltam hozzá. Szerintetek is megalázó vagy csak én reagáltam túl?

2015. szept. 15. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Ad 500ft-ot.. Egy kérdés, ő kereste a pénzt? haha
2015. szept. 16. 12:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

4-es: Nem csak ez az egy van, de ezt szeretem a legjobban.

Vissza szólni szerintem nem érdemes. Ő olyan okos ember, hogy ha a tanár rá szól csak röhög.

2015. szept. 16. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Velem is kb. Ez volt általánosban. Ne foglalkozz vele, védd neg magad, mert rad fognak szállni es onnan nincs visszaút. Általánosban szetcikiztek engem is, kussoltam egesznap, nem szoltam szinte senkihez 2-3 emberen kívül. Kozepbe mar ugy mentem, mint aki acel lábakon áll, akiről leperegnek a szavak, egy igazi nagy pofájú csajkent léptem 30 fiú osztálytárs közé. Volt mar ez alatt a 3 hét alatt olyan, hogy probaltak volna beszólni nekem, de kb amit visszaszoltam azon visszahőkölt a srác. :D

Tanuld meg megvédeni magad, humorkodj órán és minden sima lesz.

2015. szept. 18. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb mondd meg neki hogy köszönöd elfogadod, tartozol még az anyjának a múltkori cumizásért.

Ha lány vagy, akkor meg köszi veszek belőle gumit anyádéknak, mert látom eddig nem futotta.

2015. szept. 18. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!