Aki volt már abortuszon, milyen volt a kötelező tanácsadás? Nagyon megalázó? Hogy éreztétek magatokat?
7 evvel ezelott voltam, msr nem most. Elegge az. De hatarozottan odaallsz elmondod mi a szitu es kesz. Ugyis engedelyezi, de probal kicsit rabeszelni, h biztosan jol meg gondoltad-e. Minden lehetoseget szamitasba vettel-e. 3 napot kapsz h gondolkodj ezen. Visszamesz, elmondod a dontesedet es kesz.
Amugy az egesz megalazo szitu, orvosok, noverek, ugy minden egyutt. Nem mindenki viszonyul jol hozza, ami ertheto. Meg nem is azert megyunk oda h babusgassanak. A masik meg azert is erzed magad meg kenyelmetlenebbul, meg megalazobban mivel te is tudod h ez nem normalis es nem jo dolog amit csinalsz.
7 eve volt, mai napig rossz erzes es sajnalom ami akkor volt, de olyan szempontbol nem banom h megtettem mert azota mar jobban meg tudtam teremteni mindent ami kellett. Mar a lepontozoknak irom, h vedekeztem, ovszerrel, kiszakadt, 72 oras tablettat vettem be es sajnos beleestem abba a 14%ba akiknek nem hasznal.
Azota van egy 2 eves lanyom. :-)
Kitartast kivanok.
Nekem nem volt megalázó a tanácsadás, inkább kicsit kényelmetlenül éreztem magam. A tanácsadó hölgy próbált rábeszélni, hogy tartsuk meg, sikerült neki! Három hét múlva lesz 1 éves, imádnivaló, okos kislány, életem legjobb döntése, hogy megszültem!
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, vagy csak részben. Remélem jól döntesz, bármi is legyen az, és nem fogod megbánni késöbb. Sok sikert! :-)
Egy vén satrafa volt, csak sápítozni tudott. Mondjuk az én esetem kicsit más, 18 alatt voltam és meg akartam tartani a babát, de anyám nem engedte. Ezen a tanácsadáson is elmondtam, hogy én nem akarom ezt az egész procedúrát. Hát kaptam a lecseszést rendesen, ott is hagytam a francba a nőt. Anyám később mesélte, hogy az öregasszony azt mondta neki, figyeljen rám, nehogy elszökjek otthonról. Teljesen hülye volt.
A 2. alkalommal normális volt, a további védekezésről beszélt, aztán ennyi.
Egyszóval igen, nekem megalázó "élmény" volt.
Nekem azért volt rossz, mert nem hitte el, hogy védekeztünk a párommal. (Ovszer)
Elbizonytalanitott kétszer is, de végül elvetettem. . :(
Most már férjem van, és 36hetes kismama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!