Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez gáz amit...

Szerintetek ez gáz amit csinálok? 18/L

Figyelt kérdés
a szüleim vallásosak és elítélik a házasság előtti szexet, ki is tagadnának szerintem, ezért egyetem mellett amíg még nem kell sokat tanulni, órák előtt/ után a szüleim tudta nélkül szexelek a barátommal
2015. szept. 15. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szüleid véleménye ne akadályozza a boldogságodat, Sok sikert!:)
2015. szept. 16. 00:22
 12/14 anonim ***** válasza:
nem gáz, de az igen, hogy órák előtt csinálod. allj már ki magadért, mondd meg nekik, hogy te nem hiszel ebben és legyenek olyan szívesek, fogadjanak el úgy ahogy vagy. nekem is megprobalkoztak ilyen nevelessel, de ugy 16-17 évesen megmondtam, hogy szerintem hülyeség ez a házasságig várni dolog. pont ezért volt ennyi elcseszett latszat hazassag anno, mert 18 évesen ferjhez mentek a kufircolas miatt. én nem terveztem elhamarkodott házasságba menni, sose. most több éves kapcsolat után, úgy gondolom, hogy ő az igazi és vele szeretném leelni az életem. de ha a kieleguletlenseg és a vágyakozás motiválja az embert a hazassagra, akkor könnyen lehet, hogy olyanhoz megy hozzá akiből kiàbràndul hamar. nem jobb úgy házasodni, hogy nem vakìtanak el a hormonok tultengesei? mert tudom milyen az amikor még nem szexeltel a pároddal és már alig várod és csak arra tudsz gondolni. túlságosan elvonja a figyelmet és talán nem veszed észre, hogy nem ugyanaz az érdeklődesetek, ami később gondot szül
2015. szept. 16. 07:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Jesszusom. Nevelőfateromnak a szülei elegge callasosak, fateromnak van egy tesója, 21 éves és első barátnője van(nagyon bamba pasi), és még szűz, mert a szulei azt mondták, hogy kitekerik a nyakát ha esküvő előtt szexelni mer. Szóval eljegyezte az első 'szerelmet' akit annyira szerintem nem is szeret, lattam oke párszor, de szinte soha nem csókolóznak, nem ölelkeznek semmi.

Nevelifateromnak anyám előtt volt egy élettársa, azt a csajt az anyjaek valasztottak. A csaj egy gyulekezetbe járt a szüleivel meg a faterom szüleivel, a csaj akkor volt 16 éves, a faterom 20. A 2 család osszeeroltette őket, hogy Jehova tanúja mind a kettő össze fognak illeni. Nem így lett. Eljegyezte a faterom a csajt, elhelyezkedett dolgozni, közben a nő suliba járt. Nem tanult meg mosni, főzni,takarítani. Elkezdte megcsalni a faterom, ubta, hogy soha nincs otthon az élettársa, mert havonta jar haza külföldről. Kb Naponta 6 különböző pasi dugta meg a nőt, viccen kívül. 8 keserves év ment arra rá, hogy a 2 szebtfazék család osszenyomta őket, és szeretet nélkül eljegyezve éltek, es tessek Jehova csaj, eljegyezték megis megcsalta.

Tanulság? Nos, felesleges rogton az első pasihoz hozzamenni, igent mondani neki, mert lehet, hogy elcseszed vele az életed.

Kb. Ugyanez történt anyámmal is. Az első szerelméhez hozzáment(nem vallas miatt) es 1 év utan elváltak. Mert, fiatalok voltak, nemnszorakoztal semmit, nem volt előtte parkapcsolatuk, nem éltek.

Akinek van egy kis esze megérti mit írtam, akinek nincs elkezd majd itt Mózest játszani.

Elnézést a helyesírási hibákért, rossz a billpad.

2015. szept. 18. 13:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz, ha még otthon élsz a szüleiddel. Ha ők tartanak el, tiszteletben kellene tartanod az ő szabályaikat. Ha nem tetszik, költözz el, és tartsd el magad. Mivel nem őszintén élsz, érzed te is, hogy valami nincs rendben.
2015. okt. 4. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!