Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az mennyire baj, hogy én nem...

Az mennyire baj, hogy én nem csinálok semmi rosszat?

Figyelt kérdés
Más hallom ,hogy iszik, bulizik, ellóg otthonról, kamaszkori baklövéseket követ el. Én meg, otthon gépezek, tanulok, dolgozok. Azt csinálom amit anya lőre megír nekem.
2015. ápr. 10. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy? - az hogy nem iszol-nem drogozol és nem lógsz el otthonról kifejezetten jó dolog, de azért kellenek a barátok 1-1- buli is az ember életébe, jó visszaemlékezni később ezekre az évekre, az se normális, ha otthon begubózva élsz elzárva magad teljesen a külvilágtól :)
2015. ápr. 10. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért kimozdulhatnál, attól még nem kell lemenni a Duna partra leinni magad a haverokkal, de focizni még lemehetsz velük. A bulik meg szerintem kellenek az életbe. Velem is volt, hogy nem volt kedvem elmenni aztán életem legjobb története onnan született. Enyhén ittas állapotban. :D Hú most is nevetek amikor eszembe jut milyen élményeket adott az a buli. :D Másnap vissza a kocsmába a kabátért(- fokokban pulcsiba holt részegen haza) aztán anyáméknak elmagyarázni, hogy attól mert beestem az ajtó és csörögtek a lopott feles poharak a zsebemben még nem voltam részeg. :DDDDDD És még mesélhetnék arról az estéről..... Ilyeneket nem szabad kihagyni, nem szabad begyöpösödni. Mások vagyunk, de a barátok és az ilyen estékre emlékezés kell az embernek. :D
2015. ápr. 10. 23:34
 3/10 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok.

Titeket nem vertek ,meg ,mert berúgtatok?

Nekem azt mondták egyből megvernének, ha ezt csinálnám vagy cigiznék. Ismerek olyan lányt ,aki berúgott , és még 2 nap múlva is hányt és nem verték meg, anyának elmondtam. Anya erre úgy megvertem volna ,mint az állat.

2015. ápr. 11. 10:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"iszik, bulizik" - ezek mióta számítanak rossz dolognak? (beleértve a cigit is)

Nem baj, ha ezeket fent kihagyod, de sajnos szüleid hozzáállása ezekhez a dolgokhoz nagyon rossz szerintem :/

Kell is tanulni meg dolgozgatni, de nem állhat csak ebből a gyerekkor, muszáj lazítani is (ki-ki a saját módján)

2015. ápr. 11. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha azt hiszed normális,hogy ilyenért vernének,akkor pont olyan vagy mint a szüleid.

Nem bűn bebaszni,de nem is kötelező,hiszen anélkül is lehet inni és bulizni. A kamaszkori baklövésekre pedig szükség van.

2015. ápr. 11. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem mégiscsak hálát adhatok a szüleimért. :) Teljesen jól tolerálják azt hogy eljárok bulizni havonta kétszer kb, és ami azt illeti még biztatnak is hogy menjek csak el.

17 évesen kezdtem el egyébként eljárni, szóval annyira nem gyerekként. Eleinte ritkán, aztán volt egy fél év amikor nagyon gyakran. De aztán visszavettem mert érettségi, tanulás, nyári munka...

Szóval szerintem kell lennie egy ilyen időszaknak az ember életében, mert szép emlékeket ad az biztos. :)

A bátyámhoz is így kerültem közelebb. Elég nagy a korkülönbség köztünk de így több időt töltöttem vele is időnként.

A szüleid hozzáállása nem túl jó...

2015. ápr. 11. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Fiu vagy vagy lany?
2015. ápr. 11. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Gondolom középiskolás lehet ha a kortársaid már isznak és buliznak.

nincs ezzel senki baj, valaki inkább otthon tölti az idejét. Valaki így érzi jól magát

ilyen korban azért egészséges az is hogy valaki hétvégente társaságban tölti az idejét. A bulizás nem egyenlő az ivással, normálisan is el elhet tölteni azt az időt, emberekkel ismerkedni, barátságokat kötni, különböző életszituációkba keveredni, ismerkedni a világgal.

Nem tudom az mit jelent hogy anya előre megírja neked. azt hogy mit csinálsz egy nap? Szerintem ez viszont nem normális. az nem számít mihez van kedved. jó érzés tud lenni a spontaneitás.

2015. ápr. 11. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nincs is semmi baj, ha valai azert van otthon es azert nem bulizik, mert igy erzi jol magat. A kerdezo viszont azert el igy, mert TILTJAK ezektol a dolgoktol es veres jar erte, na ez a nem normalis.
2015. ápr. 11. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát tudod majd egyszer ha elköltözöl, egyetemre mész, akármi. Ahol már te osztod be az idődet, te mérlegelsz a saját életedért, nem írja meg neked senki mit kell csinálni, akkor majd kétségbeesetten pislogsz,hogy na most mivan?

Ez a hozzáállás 15 évesen még elmegy, de 17 évesen már nem így kéne, hogy működjön.

Véleményem szubjektív, de én ilyen hozzáállással anyádnak adnék két pofont..

2015. ápr. 12. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!