Az mennyire baj, hogy én nem csinálok semmi rosszat?
17 éves vagyok.
Titeket nem vertek ,meg ,mert berúgtatok?
Nekem azt mondták egyből megvernének, ha ezt csinálnám vagy cigiznék. Ismerek olyan lányt ,aki berúgott , és még 2 nap múlva is hányt és nem verték meg, anyának elmondtam. Anya erre úgy megvertem volna ,mint az állat.
"iszik, bulizik" - ezek mióta számítanak rossz dolognak? (beleértve a cigit is)
Nem baj, ha ezeket fent kihagyod, de sajnos szüleid hozzáállása ezekhez a dolgokhoz nagyon rossz szerintem :/
Kell is tanulni meg dolgozgatni, de nem állhat csak ebből a gyerekkor, muszáj lazítani is (ki-ki a saját módján)
Ha azt hiszed normális,hogy ilyenért vernének,akkor pont olyan vagy mint a szüleid.
Nem bűn bebaszni,de nem is kötelező,hiszen anélkül is lehet inni és bulizni. A kamaszkori baklövésekre pedig szükség van.
Azt hiszem mégiscsak hálát adhatok a szüleimért. :) Teljesen jól tolerálják azt hogy eljárok bulizni havonta kétszer kb, és ami azt illeti még biztatnak is hogy menjek csak el.
17 évesen kezdtem el egyébként eljárni, szóval annyira nem gyerekként. Eleinte ritkán, aztán volt egy fél év amikor nagyon gyakran. De aztán visszavettem mert érettségi, tanulás, nyári munka...
Szóval szerintem kell lennie egy ilyen időszaknak az ember életében, mert szép emlékeket ad az biztos. :)
A bátyámhoz is így kerültem közelebb. Elég nagy a korkülönbség köztünk de így több időt töltöttem vele is időnként.
A szüleid hozzáállása nem túl jó...
Gondolom középiskolás lehet ha a kortársaid már isznak és buliznak.
nincs ezzel senki baj, valaki inkább otthon tölti az idejét. Valaki így érzi jól magát
ilyen korban azért egészséges az is hogy valaki hétvégente társaságban tölti az idejét. A bulizás nem egyenlő az ivással, normálisan is el elhet tölteni azt az időt, emberekkel ismerkedni, barátságokat kötni, különböző életszituációkba keveredni, ismerkedni a világgal.
Nem tudom az mit jelent hogy anya előre megírja neked. azt hogy mit csinálsz egy nap? Szerintem ez viszont nem normális. az nem számít mihez van kedved. jó érzés tud lenni a spontaneitás.
Hát tudod majd egyszer ha elköltözöl, egyetemre mész, akármi. Ahol már te osztod be az idődet, te mérlegelsz a saját életedért, nem írja meg neked senki mit kell csinálni, akkor majd kétségbeesetten pislogsz,hogy na most mivan?
Ez a hozzáállás 15 évesen még elmegy, de 17 évesen már nem így kéne, hogy működjön.
Véleményem szubjektív, de én ilyen hozzáállással anyádnak adnék két pofont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!