Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon rosszat csinálok...

Nagyon rosszat csinálok avval, hogy másnaponta fürdetem a 2 évesem?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2015. márc. 19. 18:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

ekcémás babáknál kifejezetten azt ajánlják, hogy 2 naponta fürdessék őket, mert a bőrüknek jobb. mondjuk 2 évesnek, aki már csúszik-mászik a koszban, leizzad, stb nem hiszem, hogy jó ha úgy alszik egész éjjel. már a kakilás miatt is.

nem tudom, enyém 5 éves, eddig 3x volt olyan, hogy nem fürdött az 5 év alatt, 2x korán elaludt, egyszer nem volt meleg víz...

2015. márc. 19. 18:55
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
2 évesen minden nap kellene, hiszen örökmozgók, mindenbe belemennek.
2015. márc. 19. 19:25
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a piszok miatt, ami a kezere, arcara, fulere tapad, hanem a kaki miatt is kellene naponta furdetni, mert a torlokendovel nem tudod rendesen leszedni, es nem is fertotleniti. Egy kis szappanos viz csodakra kepes, nem nagy dolog, es egy keteves mar nagyon is elvezi a furdest! Vegyel, vagy csinalj jatekokat neki, a viz hianyara se lehet fogni, mert egy lavornyi viz is untig eleg.
2015. márc. 19. 19:53
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lesz a kozerzete ha mindennap furdik, izzad. es a mindennapos napirend miatt is fontos hogy tudja hogy alvas kovetkezik utana. Miert csak 2 naponta furdeted?
2015. márc. 19. 21:59
 5/26 anonim ***** válasza:
Rosszat nem csinálsz,de a legjobb tényleg ha ilyen korban,már naponta megfürdeted,még ha fárasztó is. Egy kicsi babánál (szerintem olyan 5, max. 6 hónapos korig) elég szerintem,ha 2 naponta fürdeted és amikor nem fürdeted,akkor is át törlöd popsitörlővel,hogy felfrissüljön. De ahogy előttem is írták,azért 2 évesen már annyi koszt össze szed,még egy tisztán tartott lakásban is,hogy igényli a fürdést.
2015. márc. 19. 22:15
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Napirend,komfortérzet neki is fontos!
2015. márc. 19. 22:16
 7/26 A kérdező kommentje:
Mert anyagilag nem túl jol vagyok és spórolni akarok a vizen is mert félek nem tudom kifizetni
2015. márc. 19. 22:31
 8/26 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a válaszokat
2015. márc. 19. 22:31
 9/26 anonim ***** válasza:
95%
Hát igen így más. Akkor viszont amikor nem fürdeted meg,egy meleg vizes ruhával vagy törölközővel alaposan töröld át.
2015. márc. 19. 22:39
 10/26 anonim ***** válasza:
71%
Napi 10-20 l vízről van szó. Én biztos, hogy nem ezen spórolnék...
2015. márc. 20. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!