Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon rosszat csinálok...

Nagyon rosszat csinálok avval, hogy másnaponta fürdetem a 2 évesem?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2015. márc. 19. 18:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Lavórban fürdetném akkor,nekik fel sem tűnik a különbség,de a hangulata meg van.Kitartás!
2015. márc. 20. 10:06
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Ha a meleg vizes törölközős megoldást választod, amit valaki írt akkor a popsinak külön kellene kis kéztörlőt használni. Nagyon forró vízbe (akár egy külön tiszta vödör, lavór is jó) megmártod a törölközőt és azzal finoman átdörzsölöd a babát amint lehűlt annyira, hogy neki is kellemes legyen.

Amúgy ezt a módszert magadnak is használhatod néha forróbb vízzel. Szinte gőzölögni fog rólad és friss érzést ad.

Sajnálom, hogy ilyesmin kell spórolni. Kitartást hozzá!

2015. márc. 20. 11:40
 13/26 anonim ***** válasza:
27%

Ne haragudj de én inkább magamon spórolnék, mint a gyereken. Vagy ti is 2 naponta fürdötök? Vagy ti naponta fürdötök, de a gyerek, aki egész nap rohan, kiizzad, leeszi magát állandóan, homokozik, a sárban játszik ja és összepisili/kakilja a kis bőrét napi többször, na ő meg fürödjön 2 naponta.

Egyébként miért nem lehet utána nektek lefürdeni a gyerek fürdővizével?

A vizes ruhával letölölgetést pedig szerintem nem feltétlenül fogja szeretni a gyerek, mert míg a fürdést játéknak éli meg, addig a törölgetést nyűgnek.

Csak a spórolás számomra egyáltalán nem indok. Ha más indokból fürdetnéd 2 naponta, az teljesen más, de így számomra felfoghatatlan.

2015. márc. 20. 11:50
 14/26 A kérdező kommentje:
Gondolhatod hogy magamon spórolok a legtöbbet. 2 naponta eszek és 3 naponta fürdök. Ne gondold hogy a gyereken kezdem a spórolást!
2015. márc. 20. 12:48
 15/26 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó: van az a szegénységi fok amikor az ember MINDENEN spórol a levegővételen kívül. Nekem ha nem lennének szüleim és 1-2 barátom akkor két éve neki kellett volna állnom a párommal együtt fémdobozt gyűjteni friss 40 cm-es műtéti heggel a hasamon.

Örülj, hogy nem élted át.

Ha nem ismered mások helyzetét akkor hogy ítélheted meg? Miért a legrosszabbat feltételezed? Miért kéne részletesen elmesélnie, hogy még mi baja van? Miért baj, ha nem nyafog valaki csak egyszerűen leírja, hogy erre gondolt, akkor már nem lehet a háttérben igazán komoly baj, ha valaki emelt fővel viseli a gondjait?

2015. márc. 20. 12:52
 16/26 anonim ***** válasza:
Nálunk hajmosással egybekötött kádban fürdetés kétszer egy héten szokott lenni. A többi napon csak zuhanyozik, ami úgy néz ki, hogy áttörlöm az egész testét baba tusfürdős szivaccsal, aztán lezuhanyozom. Ezután törölközés, fogmosás és kész. Tiszta is lesz a gyerek, és víztakarékos is a módszer.
2015. márc. 20. 13:33
 17/26 anonim ***** válasza:
Én írtam a törölgetős módszert,nem tudom már melyik hozzászólás volt. Igazat adok a 15-nek! 13-as számomra meg az felfoghatatlan,hogy te nem fogod fel azt,hogy milyen amikor egy ember tényleg ott tart ahol... Nem ismerem a te helyzeted sem,ezért nem is megyek bele bővebben,de bizony az én családom is volt nagyon-nagyon rossz helyzetben. Anya sokszor napokig nem evett,hogy mi tudjunk és már szédült az éhségtől. Azt ette amit mi esetleg meghagytunk. Meleg víz? Egy ideig volt,aztán rezsón melegítettünk mindenhez...volt,hogy az áramot is kikapcsolták. Szóval sajnos van az a helyzet amikor már a fürdésen is spórolnia kell az embernek. :S
2015. márc. 20. 15:55
 18/26 A kérdező kommentje:
Én nagyon irigylem azokat akik ezeket a dolgokat elfogadhatatlannak tartják mert nyilván még hírböl sem tudják milyen ez. Szerencsések. Köszi a válaszokat.
2015. márc. 20. 16:50
 19/26 anonim ***** válasza:

2 naponta eszek és 3 naponta fürdök...ez komoly?

Senki nem tud segíteni? Vöröskereszt, családsegítő, barátok?

2015. márc. 20. 16:58
 20/26 A kérdező kommentje:
Néha adnak pár ruhát, kb 2 havonta élelmiszercsomagot.
2015. márc. 20. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!