Nagyon rosszat csinálok avval, hogy másnaponta fürdetem a 2 évesem?
Ha a meleg vizes törölközős megoldást választod, amit valaki írt akkor a popsinak külön kellene kis kéztörlőt használni. Nagyon forró vízbe (akár egy külön tiszta vödör, lavór is jó) megmártod a törölközőt és azzal finoman átdörzsölöd a babát amint lehűlt annyira, hogy neki is kellemes legyen.
Amúgy ezt a módszert magadnak is használhatod néha forróbb vízzel. Szinte gőzölögni fog rólad és friss érzést ad.
Sajnálom, hogy ilyesmin kell spórolni. Kitartást hozzá!
Ne haragudj de én inkább magamon spórolnék, mint a gyereken. Vagy ti is 2 naponta fürdötök? Vagy ti naponta fürdötök, de a gyerek, aki egész nap rohan, kiizzad, leeszi magát állandóan, homokozik, a sárban játszik ja és összepisili/kakilja a kis bőrét napi többször, na ő meg fürödjön 2 naponta.
Egyébként miért nem lehet utána nektek lefürdeni a gyerek fürdővizével?
A vizes ruhával letölölgetést pedig szerintem nem feltétlenül fogja szeretni a gyerek, mert míg a fürdést játéknak éli meg, addig a törölgetést nyűgnek.
Csak a spórolás számomra egyáltalán nem indok. Ha más indokból fürdetnéd 2 naponta, az teljesen más, de így számomra felfoghatatlan.
Utolsó: van az a szegénységi fok amikor az ember MINDENEN spórol a levegővételen kívül. Nekem ha nem lennének szüleim és 1-2 barátom akkor két éve neki kellett volna állnom a párommal együtt fémdobozt gyűjteni friss 40 cm-es műtéti heggel a hasamon.
Örülj, hogy nem élted át.
Ha nem ismered mások helyzetét akkor hogy ítélheted meg? Miért a legrosszabbat feltételezed? Miért kéne részletesen elmesélnie, hogy még mi baja van? Miért baj, ha nem nyafog valaki csak egyszerűen leírja, hogy erre gondolt, akkor már nem lehet a háttérben igazán komoly baj, ha valaki emelt fővel viseli a gondjait?
2 naponta eszek és 3 naponta fürdök...ez komoly?
Senki nem tud segíteni? Vöröskereszt, családsegítő, barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!