Nagyon rosszat csinálok avval, hogy másnaponta fürdetem a 2 évesem?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2015. márc. 19. 18:21
21/26 anonim válasza:
Nincs mit! 19-es,sajnos az a baj,hogy a vöröskereszt sem tud mindig és mindenkinek segíteni. :S Ez ma Magyarország... :S A stadionokra van pénz, azt támogatja a TB,ha az ember fia-lánya rájön,hogy férfiből nő,nőből férfi akar lenni. De azt,hogy a kisgyerekek életmentő műtétjére kuncsorogni kelljen,meg,hogy milliók éheznek,azt elnézik...
22/26 anonim válasza:
Nagyon sajnalom, es egyutterzek. De ha en ilyen hasonlo helyzetbe kerulnek az elso amit megfosztanek magamtol az az internet hozzaferes lenne es a tv :-S nem azert mondom...!!! De ez nem letszukseg, mint az aram es a viz. Kivanom a legjobbakat!
23/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Tv az nincs. De a netet hogy lehet lemondani? Úgy hogy kifizeted azokat a részleteket ami a hűségidőböl még visszavan. Persze ilyeneket irni könnyű :( De azért köszi.
2015. márc. 20. 21:43
24/26 anonim válasza:
Hát igen, vagy úgy,hogy ha nem fizeted és kikapcsolják,de akkor is majd ki kell fizetni a tartozást. Egyébként ha nem vagyok tolakodó megkérdezhetem,hogy jött ez a helyzet és mióta tart?
25/26 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló én nem erről beszéltem de hagyjuk is.
2015. márc. 21. 16:00
26/26 anonim válasza:
Bocs,de nem a kérdésre válaszolok.
Kedves kérdező, szerintem ne szégyellj kérni, ha már itt vagy a neten használd ki ezt. Annyi felhívást látok, mindenféle ügy érdekében gyűjtenek (a kereskedelmi híradók is felkarolnak egy-egy nehéz sorsú családot). Komolyan, próbáld meg, vannak még jó emberek. Megértem, hogy nehéz ezt megtenni, de sok ember van, aki örül annak ha segíthet. Ha nem is pénzt, de tartós ennivalót és ruhát adnak, azzal is már beljebb vagy egy kicsit, és több pénz jut a rezsire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!