Mit tennétek, ha a lányotokat megerőszakolná egy vadidegen? Mit tudnátok megtenni?
Bármit, de nem kell, hogy idegen legyen, akárki tenne ilyesmit, addig élne, szerintem.
Jó, nyilván nem, mert azzal mit segítek a gyerekemnek, hogy én is börtönbe megyek, de az elkövetőt oda juttatnám, kitágítanák a bent lévők a sggét.
:) utolsónak teljesen igaza van
Ment mindenkinek a zöld!
Nem segítene a lányomon az, hogy én se lehetnék mellette, szóval nem akarnék börtönbe kerülni. Viszont mindent megtennék, hogy az illetőt lecsukják, ott a többi rab majd elrendezi.
Én max törvényes keretek között próbálnám pokollá tenni az életét, és tönkretenni minden kapcsolatát.
látleletet kell vetetni és azonnal feljelenteni. sajnos nem sok időt kapnak az ilyen szemetek, de jobb mint büntetlenül hagyni.
a lánnyal meg sokat beszélgetni meg pszichológust biztosítani neki,hogy fel tudja dolgozni.
+ha igényli akkor gázpisztolyt vagy valamilyen védelmi eszközt adni neki,hogy biztonságosabban érezhesse magát ha pl sötétben kell hazajönnie.
mást nem nagyon tudsz tenni.persze szíve szerint mindenki levágná a tökeit annak az állatnak és a száján dugná vissza neki, de azért talán jobban megbüntetnek téged,mint azt a barmot az erőszakolás miatt.
és igen,jól írta valaki.azzal nem segítesz a gyerekednek,hogy te is börtönbe mész.
ha meg rokon lenne az illető akkor elérném,hogy ne legyen 1 családtag se aki hozzászólna miután kijön a börtönből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!