Ti mit tennétek, hogy bekopogna hozzátok egy vadidegen nő?
Nemrég hallottam ilyenről, és érdekelne a véleményetek. Mit tennétek, hogy bekopog hozzátok valaki az utcáról, hogy a gyerekének nagyon kell pisilnie, de nem akarja a bokorban elvégezni a dolgát, és hadd menjen el a vécére?
A nő normális kinézetű, a gyerek 4-5 éve körüli. Beengednétek a lakásba?
Nem engedném be.
5 éves a lányom, még télen is meg pisiltetem az utcán bokorban, volt hogy kakált is.
Ha úgy van, cukrászdába, kávézóba, mc donaldsba beviszem.
Biztos nem engedném be. Mondanám, hogy keressen egy nyilvános mosdót, vagy menjen be egy kocsmába/sörözőbe, akárhova.
Én sem csengetnék be senkihez, hogy pisilnie kell a gyereknek.
Meg lehet kövezni, de én nem engedném be. 3 gyerekem van, 1 ovis, 2 itthon velem.
Én sem kopognék be soha, inkább megpisiltetem a bokorban vagy a nyílt utcán.
Nem.
2-3 napja olvastam egy cikket, pont egy ilyen trükkös lopásról. Egy jól kinéző, középkorú asszony becsöngetett a lakásba egy idős nénihez, hogy wc-re kell mennie. A néni naivan beengedte, nem figyelt, az illető beengedte a bűntársát, nagy értékeket vittek el.
Ráadásul furcsa lenne, ha kisvárosban, családi házak között kopogtatna. Panelban is gyanakodnék, hogy miért pont hozzám csenget be, hogy jutott be a házba stb.
Egyik vasárnap sétáltunk a gyerekekkel, amikor az ikreknek pisilni kellett (3 évesek). Be akartunk menni egy sörözőbe, de azt mondták, csak ha fogyasztunk, mehetünk a wc-re. Erre inkább a mellette lévő kis parkban végeztük a dolgunkat, amikor egy idősebb hölgy félhangosan mondta, hogy "milyen emberek vannak". Úgy elkezdtem pofázni, hogy mások idehordják a kutyájukat szarni és még ott is hagyják maguk után, jöjjön ide este és vigyázzon akkor a parkra.
Szóval szerintem aki gyerekkel kéredzkedik be pisilni, az nem valós kérés.
én beengedném, de csak mert nálunk úgy van a wc, hogy a folyosóról nyílik, két lépés sincs az ajtótól, és ott az égvilágon semmit sem láthat, max a kabátjainkat.
Mondjuk nekem nincs gyerekem és a 6. emeleten lakunk, szóval lehet, hogy családiba azért nem hívnám be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!