Tényleg magánügy lenne? Ennyire kevesen érezzük azt, hogy a gyerekek, fiatalok testi és lelki épségére figyelni kell, akkor is ha vadidegen?
Az előbb belefutottam egy kérdésbe.
A kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Jelenleg ott tart a dolog, hogy ketten írták azt, hogy ha igaza van a kérdezőnek, forduljon a gyámhatósághoz és hárman, hogy semmi köze nincs hozzá.
Persze, szerintem se egyértelmű, igazából nem is az a lényeg.
Ami nálam kiverte a biztosítékot, az az, hogy nem arra buzdítják a kérdezőt, hogy járjon utána, hanem nekiesnek, hogy még akkor sem lenne semmi köze hozzá, ha szexről lenne szó.
Tényleg nincs senkinek köze ahhoz, ha a szomszédban egy nem nagykorú lányt (vagy kettőt) szexuális szolgáltatásra kényszerítenek/ösztönöznek??? Tényleg magánügy?
Szerintem sincs annak igaza,aki azt írja,hogy nincs köze hozzá.Mivel ha valami,történik a lánnyal,neki a lelkiismeretével kell elszámolnia.Sajnos a mai világban sokan vannak így,hogy semmi közöm hozzá...kimaradok belőle...
Ezért van sokszor,hogy a részegnek hitt,amúgy rosszul lett emberek mellett csak úgy elsétálnak az emberek.
Múltkor a férjemmel későn mentünk ki sétálni,mert kismama vagyok,és akkor már hűsebb van.Sötét volt,és az autóút közepén ott feküdt egy férfi,de PONT A KANYARBAN.A férjem egyből odament hozzá,mint kiderült a barátja lett rosszul...Ha otthagyjuk(mivel nincs közünk hozzá)nem vették volna észre,és simán átmegy rajta az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!