Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg magánügy lenne?...

Tényleg magánügy lenne? Ennyire kevesen érezzük azt, hogy a gyerekek, fiatalok testi és lelki épségére figyelni kell, akkor is ha vadidegen?

Figyelt kérdés

Az előbb belefutottam egy kérdésbe.

A kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

Jelenleg ott tart a dolog, hogy ketten írták azt, hogy ha igaza van a kérdezőnek, forduljon a gyámhatósághoz és hárman, hogy semmi köze nincs hozzá.

2009. júl. 28. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva, szerintem nem egyértelmű, hogy miről van szó. Az "ezzel is megvolt" szerintem nagyon sok másra is vonatkozhat, mint ahogy az "előre kérd a pénzt" is. Konkrétan az jut eszembe, amikor szintén 16 éves voltam én is, és egy hapsinál dolgoztam, polcokat kellett csavarozni, és amikor végeztem, akkor nem tudott kifizetni, anyukám is azt mondta, hogy legközelebb előre kérjem a pénzt. Még jó, hogy nem hallotta senki, mert anyámat is fel akarták volna jelenteni a gyámhatóságon :D
2009. júl. 28. 16:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Persze, szerintem se egyértelmű, igazából nem is az a lényeg.

Ami nálam kiverte a biztosítékot, az az, hogy nem arra buzdítják a kérdezőt, hogy járjon utána, hanem nekiesnek, hogy még akkor sem lenne semmi köze hozzá, ha szexről lenne szó.

Tényleg nincs senkinek köze ahhoz, ha a szomszédban egy nem nagykorú lányt (vagy kettőt) szexuális szolgáltatásra kényszerítenek/ösztönöznek??? Tényleg magánügy?

2009. júl. 28. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs annak igaza,aki azt írja,hogy nincs köze hozzá.Mivel ha valami,történik a lánnyal,neki a lelkiismeretével kell elszámolnia.Sajnos a mai világban sokan vannak így,hogy semmi közöm hozzá...kimaradok belőle...

Ezért van sokszor,hogy a részegnek hitt,amúgy rosszul lett emberek mellett csak úgy elsétálnak az emberek.

Múltkor a férjemmel későn mentünk ki sétálni,mert kismama vagyok,és akkor már hűsebb van.Sötét volt,és az autóút közepén ott feküdt egy férfi,de PONT A KANYARBAN.A férjem egyből odament hozzá,mint kiderült a barátja lett rosszul...Ha otthagyjuk(mivel nincs közünk hozzá)nem vették volna észre,és simán átmegy rajta az autó.

2009. júl. 28. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!