Ti mit tennétek, hogy bekopogna hozzátok egy vadidegen
nő?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam ilyenről, és érdekelne a véleményetek. Mit tennétek, hogy bekopog hozzátok valaki az utcáról, hogy a gyerekének nagyon kell pisilnie, de nem akarja a bokorban elvégezni a dolgát, és hadd menjen el a vécére?
A nő normális kinézetű, a gyerek 4-5 éve körüli. Beengednétek a lakásba?
Én boltban voltam eladó és egy nő jött be egyszer hogy hasmenése van és a gyereket hagy hagyja ott míg elfut. Életembe nem röhögtem annyit mint azon a napon.
2013. dec. 9. 22:56
12/20 anonim válasza:
Természetesen nem engedném be, mert kamu az tuti, de egyébként sem nyitok soha senkinek aktót, mivel hozzánk vendégek nem jöhetnek, így nem is várok senkit.
2013. dec. 9. 23:39
13/20 anonim válasza:
A gyereket engedném csak be!
Ha így megfelel neki, akkor oké,ha nem,akkor mehetnek tovább!
2013. dec. 10. 05:29
14/20 anonim válasza:
Beengednem, igen. Mondjuk eloszor is a földszinti mosdó harom lépésre az ajtótól van es nincs ott a világon semmi csak a lépcső. Másodszor kulfoldon lakunk egy kisvárosban, ahol mindenki ismer mindenkit, igy alapból nem lenne vadidegen - nem egy turisták altal látogatott hely :) Ha megis teljesen ismeretlen lenne, par perc múlva úgyis jonne a szomszéd "valamit kölcsön kérni" . Van egy ilyen megegyezesunk, hogy ha ismeretlentől látunk valakinél, max 5 perc elteltével átmegyünk es kölcsön kérünk valami alapvető dolgot. Ha a valasz nincs, akkor baj van es hívunk segitseget.
2013. dec. 10. 06:26
15/20 anonim válasza:
en is beengednem..wc közvetlen az ajtó mellett van,ráadásul olyan helyen lakunk ahol szerencsére nagyon jó a közbiztonság.
2013. dec. 10. 07:42
16/20 anonim válasza:
Nem engedném be. Még külön a gyereket sem, ki tudja utána mivel vádaskodna , lehet hogy paranoiás vagyok de túl sokat olvastam kriminalisztikát. :)
2013. dec. 10. 08:17
17/20 anonim válasza:
Nem engedném be, van tőlünk 2 percre kulturált nyilvános wc illetve pontosan mellettünk egy kávézó az utcában pedig még 2 étterem. Mondjuk fura lenne ha felcsöngetne ezért amikor 2 méterre a kapunktól ott a kávézó bejárata. Semmilyen indokkal nem engedek be senkit, sőt meg se nézem ki az ha csöngetnek. Váratlanul hozzám ne jöjjön senki, ha mégis valaki ismerős beesne vmiért, úgyis ír előtte 5 perccel egy smst h megyek. A vízórás, kéményseprő meg úgyis kiírja pár nappal előtte milyen időintervallumban jön, na aznap figyelek,őket beengedem de csak igazolvánnyal. Amúgy napi szinte csöngetnek szórólapozók h nyissuk az ajtót de én arra se reagálok, már fel se veszem a kapucsengőhöz tartozó telefont. Biztos vagyok benne h nem mindegyik szórólapot akar bedobni...
2013. dec. 10. 10:27
18/20 anonim válasza:
Nem hogy nem engedném be,de még az ajtót sem nyitom ki senkinek akit nem ismerek.
Ez van,ilyen világot élünk,amikor már senkiben nem lehet megbízni.
2013. dec. 10. 12:19
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én is így gondolom, bár ki tudja, hogy reagál az ember, ha egy síró kisgyerek áll előtte.
Bár tény, hogy nálunk is olyan a felosztás, hogy a vécé van a legközelebb az ajtóhoz.
De remélem, nem lesz ilyen a jövőben, csak kíváncsi voltam.
2013. dec. 10. 14:35
20/20 anonim válasza:
Néznék egy nagyot, az biztos. A kinézetükből ítélve döntenék, de szerintem akkor is csak a gyereket engedném be, az anyja várjon kint. Bár kétlem, hogy pont hozzánk csöngetnének be ilyen miatt... Nálunk vidéken azért van hol "elbújnia" a gyereknek az utcán is, egy gyereknek még megbocsátható ez. Városban meg van elég étterem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!