Szülők, ti annyira döntésképtelenek vagytok, hogy állandóan itt kéritek ki egy halom vadidegen véleményét?
Figyelt kérdés
Vagy gyerekek írják ki, hogy lássanak egy reakciót, ami alapján elképzelhetik a szüleikét?2014. aug. 6. 16:26
1/5 anonim válasza:
Mire gondolsz, kamaszokra vonatkozó kérdésekre?
2/5 anonim válasza:
Miert lenne a szulo donteskeptelen attol, h megkerdez masokat??? tobb szem tobbet lat es csak velemenyeket kernek ki, amit nem kotelezo megfogadni. Ha Te ennyire okos vagy kerdezo, akkor minek vagy itt???
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem döntésképtelenek, csak több véleményt meghallgatva megalapozottabban dönthetnek, esetleg megerősítést kapnak.
Nekem volt már olyan, hogy egy választ olvasva kissé finomítottam a véleményemen, mert rájöttem, hogy valami igazsága a másik oldalnak is van. Szóval még nem kérdezőként is néha tanulságos olvasni egy-egy témában a mások véleményét.
4/5 anonim válasza:
attól hogy valaki itt kikéri egy halom vadidegen véleményét még nem biztos hogy döntésképtelen. az csak annyit jelent hogy érdekli mások véleménye.
5/5 anonim válasza:
Egyébként egy részét kamaszok írják, hogy lássák, más szülő mit tenne az adott szituációban, hogy érdemes megbeszélni velük bizonyos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!