Miért bántanak, szemétkednek velem azért, mert a családom segít nekem? Miért lettek ilyenek?
Eddig nem volt ilyen probléma.. De mostanában 2 barátnőm szinte csak piszkálni tud, bármit is szólok.
Beszólnak, ha elmesélem, miket rendeltem külföldről.
Mikor elmondtam, hogy kaptam egy autót a szülinapomra, akkor megvetően rám néztek és az egyikőjük lenézően annyit mondott, hogy "meg ne dolgozz bármiért is az életben". Utána elmentünk vele kocsikázni és végig fikázták, ahogy vezetek, meg hogy csak a lusta embereknek van automataváltós autójuk és ott előttem elkezdtek fogadni arra, mikor töröm össze. Meg tegnap pl. abba kötöttek bele, hogy miért futógépezek, menjek inkább futni a szabadba és képesek voltak ezért összeveszni velem. Ha meg kiállok magamért és védeném magam, akkor az a válaszuk, hogy embert akarnak belőlem faragni és hogy igénylem én ezt, higgyem el.
De még sok barátom, barátnőm van rajtuk kívül és senki nem szemétkedik így velem. Több mindenkinek megmutattam az üzeneteiket és mondták, hogy nagyon bunkóak velem.
De nem értem, hogy miért. Eddig sosem volt ilyen.
Úgy volt, hogy az érettségi után összeköltözünk, de már azt is félek elmondani, hogy nem valószínű, hogy abból bármi lesz, mert a nagyszüleim vesznek nekem egy lakást és előre félek, hogy azért mit kapok majd tőlük...
Off: én megmondtam a barátaimnak,hogy én szívesen fuvarozok bárkit, de ha valaki megszólal a vezetési stílusom miatt, vagy, hogy túl óvatos vagyok,akkor lehúzódok akárhol vagyunk és onnantól mehet gyalog.
Amúgy szerintem szard le őket
És milyen autót kaptál? Mert bizony attól is függ, hogy
mennyire irigyek rád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!