Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány évesen kezdtetek el...

Ti hány évesen kezdtetek el kávézni?

Figyelt kérdés

Nagyon kemény iskolában vagyok, reggeltől estig suliban leszek, nem fogom bírni, mindennap tesi óra, dolgozatok, kevés alvás, korán kelés stb.

Nem akarok kidőlni, kéne valami amitől pörgök, de az energiaitalt utálom, meg utána érzem, hogy iszonyatosan gyorsan dobog a szívem. A kávétól nincs ilyen. Tudom, hogy a koffein függőséget okoz stb, de nem akarok kidőlni.

Reggel a boltban veszek egyet, felhörpintem és Bemegyek a suliba és hátha. A vérnyomásom is folyton alacsony, az orvos is kávét tanácsolt, de a szüleim ellenzik.

Ti mit gondoltok erről? Ti mikor kezdtetek kávézni?

2015. szept. 1. 21:56
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Tudom képzeld, nem vagyok analfabéta.

Igazad van, az egészségesebb lesz ha nem fogom bírni és összeesek. Gratulálok!

2015. szept. 2. 17:14
 22/45 anonim ***** válasza:
49%
Komolyan nem értem, hogy középsuliban mitől lehet annyira elfáradni, hogy összeesél?
2015. szept. 2. 17:27
 23/45 anonim ***** válasza:

12 évesen, de tejjel iszom sokszor, mert sok lenne a savam másképp.

a jó kávé egyébként egészséges, rengeteg pozitív hatása van, csak mint mindent, ezt se szabad túladagolni. megjegyzem, nekem amúgy az átlagnál (mármint osztálytársaimnál,akik egyáltalán nem kávéznak) jobb a vérnyomásom, mindig is az volt. :) az egészség sok tényezős.

2015. szept. 2. 18:13
 24/45 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, mitől? Van, hogy tripla tesim lesz, 7-10 óráig, és még utána rá órák, utána gyakorlat.

Ez nem olyan iskola ahol van 6 laza óra azt csá.

2015. szept. 2. 19:23
 25/45 anonim ***** válasza:

És? :D

Nehogy már ebbe ájulásig beleszakadj.

2015. szept. 2. 19:26
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem bírod a sulit, és összeesel a fáradtságtól, akkor át kell menni egy olyanba, amit bírsz. Ezen nem a kávé fog segíteni.

Mégis milyen iskola ez? Minek ennyi tornaóra, meg milyen gyakorlat tart estig?

2015. szept. 2. 21:24
 27/45 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg nem sok értelme van a kávénak ilyenkor. Elvon sót a szervezetből, ami nem szerencsés ilyen melegben. Nekem is vannak húzos napjaim, teszteltem magamon, ha reggel jéghideg vízzel moskaszom, és iszok is egy jó nagy pohárral (télen valamelyiket elhagyom azért :D) akkor jobban tudok figyelni, meg felébredek. Szerintem próbáld ki te is, hátha ;)
2015. szept. 2. 21:45
 28/45 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, akkor Gyere, cseréljünk! 6.-ból én is így pofáznék.

3 tesi azért van, mert van dupla tesim, meg előtte gyógytesi, és mindennap van testnevelés.

Nem fogok átmenni, ahhoz, hogy tovabb menjek a Kijelölt Egyetemre, ezt maximálisan teljesíteni kell.

Ezenkívül Ennyi órám azert van, mert van kötelező hittan, áhítat, tisztelet stb. És mindent emelt óraszámban tanulok.

Ezenkívül órák utan van gyakorlat, és az sem egy laza dolog.

2015. szept. 2. 21:47
 29/45 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet elhinni, hogy a kérdező nem poénból írja, hogy 1x órát tölt abban a szutyok iskolában? Amikor egy elsős (!) kisgyereknek is van napi 7 órája, aztán még lehet, hogy marad 4-ig bent... nem volt olyan rég ,hogy én is elsős voltam (kb 11 éve) de akkor még rosszabb esetben is 5 óránk volt. Ehhez viszonyítva egy gimissel, vagy szakközepessel még jobban kib*sztak, a főiskolásokról meg egyetemistákról nem is beszélve...
2015. szept. 2. 21:52
 30/45 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. mit mitől ?:) a savra értetted? az genetika, csak a kávéhoz annyi köze van, hogy ugye az is savas kémhatású, éhgyomorra nem is szabad feketén inni. tejjel se ajánlott, de az nem vészes.
2015. szept. 2. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!