Moja2001 kérdése:
Mi a velemenyetek a kamasz ivasrol?
Figyelt kérdés
14 eves lany ihat alkoholt a 15. szulinapjan?2015. szept. 1. 00:30
2/9 anonim válasza:
Kontrollált körülmények között, mértékkel igen. N32
4/9 anonim válasza:
Attól függ. Egy rekeszt sört, két üveg bort meg egy fél liter házipálinkát nem engednék, de pl koccinthatna pezsgővel, vagy pl pár pohár bort/sört megiszogathatna.
6/9 anonim válasza:
Elég nagy hülyeség kamaszokat inni.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :))
2015. szept. 1. 21:35
8/9 klopusz válasza:
Kisebbik lányom 15. szülinapján egy kupica likőrt ivott, majd a nyár folyamán közösen a 18. éves nővérével megittak négy cidert :)
Úgyhogy szerintem egy-egy korty, megkóstolás, stb. akkor, ha a szülő is jelen van, nem okozhat gondot.
9/9 anonim válasza:
Ennyi idősen én is ittam, de csak egy keveset. :) Nem is akartam többet, mert nem szerettem. :D Így maradt egy kevés pálinka, vagy egy pohár sör. De úgy igazán nem is érdekelt. Most 17 vagyok, és igazából nagyon szeretem az alkoholt, de nem iszok, csak nagyon ritkán. :) Havi olyan egyszer, és akkor em seggrészegre iszom magam, csak olyan kellemesen becsípek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!