Fiatalok, szülök, mi a véleményetek, mit tudtuk ezekről?
29 éves vagyok, két ovis kislányom van, én még nem sokat tudok ezekről. LSD-ről persze hallottam már, de a másikról nem.
Szerintem majd ahogy kamaszodnak, akkor jobban utánanézek mindennek.
Én próbáltam mindkettőt és nem akarok lelki beszédet, meg nagy okosságokat írni, de nekem egyik sem jött be, mindkettőt csak egyszer próbáltam. Nekem a gomba olyan semmilyen volt. Az LSD először jó volt, de utána egy elég durva bad tripem volt tőle. Szóval nekem nem jött be.
27/N
Úr isten :D Azért ez nagyon durva, hogy drogozással gyanusította a kérdezőt az egyik válaszoló, mert hallott már a "varázsgombáról."
Én 18 éves vagyok, sosem drogoztam, de szinte minden drognak tudom a pontos hatását, és hogy miből van.
Különösen a heroinról olvastam régen, mert az érdekelt.
Van aki tiniregényeket olvas, én meg drogokról olvasok :D Kit mi érdekel. Ettől nem vagyok drogos
Hali!:)
Az LSD az okozhat szinesztéziát, előhozhatja a lappangó betegségeket (mint a legtöbb pszichoaktív szer...) pl.: skrizoféniát, ilyesmit. Bélyegként kell elszopogatni, bár elég szar lehet a szmötyi a szájban. Nyálkahártyán szívódik fel gondolom, ezért hat erősen, hallucinálsz, látod a hangokat stb... Vigyázni kell vele, mert olyan valóságos a trip, hogy van aki nem tud visszajönni, beleőrül, hogy a színeket igazából nem is hallja, hanem látja!
Varázsgomba hallucinogén szer, hát az egy jó buli, és olcsóbb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!