Idősebb de még nem teljesen felnőtt fiatalok 20-30 között titeket nem zavar, amit a kamaszok megengednek maguknak?
30 vagyok, én soha nem voltam ilyen. De körülöttem a 80% ilyen volt. Ez egy korszak. Azonkívűl soha nem értettem, hogy miért kell rongálni, hogy az nekik mért jó, ha idős néniket provokálnak...stb.
Egyébként marhára zavarnak, és a legdurvább, hogy mikor felnőnek, dicsekednek vele, hogy tiniként megrongáltak egy emlékművet.
20-30 közötti fiatalok, akik még nem teljesen felnőttek??
Szerintem ők már felnőttek.
29 éves vagyok.
Nem szeretem ezt a "bezzeg az én időmben"-dolgot, de néha ez az érzésem. Leginkább sajnálom őket, mert szerintem sok mindenből kimaradnak ebben a rohanó, "nőjünk fel minél hamarabb" világban...
Az utolsó kommentedre kívánok reagálni:
Sajnos a tanárok sok esetben nem normálisak. Tény, a kamaszok is sokszor pofátlanok és szemtelenek, de van, hogy néha jogos amikor a szülő kiáll a gyerek jogaiért.
Életem során elég sok iskolába jártam ahhoz, hogy lássak jó, és rossz tanárokat is.
Hát még ha hozzáadódna ehhez, hogy régi poroszos módszerekkel bántalmazni is lehessen a diákokat. A sok alulfizetett, besavanyodott tanár elég erősen kiélné magát a diákokon.
A régi jó időkről meg egy példa:
Egy idős néni mesélte, aki a család barátja, hogy hogy is volt konkrétan ez a fegyelmezés dolog régen.
Kis elsős korában, mikor az abc-t tanulták, szegény selypített, és nem tudta rendesen kimondani az R betűt. Mikor harmadjára rosszul mondta, a tanárúr kedves kihívta a táblához, felhúzta a szoknyáját, és olyan szinten összeverte vonalzóval, hogy kis "hurkák" lettek a háta és a feneke között.
Na nefélj, ezek után nem csak fenyegetés volt a szülő részéről, hanem enyhe megtorlás is egy iskola utáni napon.
Amíg nincsenek rendesen felülvizsgálva, hogy milyen pszichés állapotú emberek felelősek a diákokért, addig én nem csak őket hibáztatnám az iskolában történt dolgokért.
Természetesen néha én is ki tudok akadni a kamaszok viselkedésén, de ugyan úgy a felnőttekén is. Inkább csak ma már több lehetőségük van hirdetni az idiotizmusukat az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!