Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiatalok, szülök, mi a vélemén...

Fiatalok, szülök, mi a véleményetek, mit tudtuk ezekről?

Figyelt kérdés
Az érdekelne mi a véleményetek és mit tudtok a varászgombáról és az LSD-ről?

2014. szept. 25. 13:26
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
0%
En a varazsgombat probaltam. Egyszer eleg volt, soha többet. Az elsö 1 oraban rosszul voltam, hanyinger, fejfajas stb. Aztan belölem sirast hozott ki, majd jobb lett valamivel a helyzet, de alig vartam, hogy vege legyen a teipnek. Amugy a szinek erösebbeknek erzödtek, neha mozogtak, az erzekeles torzult, azaz egy-egy anyag tapintåsa måsmilyen volt. A trip utan felerösödött a fejfajas es hanyingerem volt. Probaltam aludni, majd miutan pizsire valtottam olyan hideg es meleg veritek öntött el, hogy alig vartam az alvast. Szoval nekem ennyi eleg volt. Kiprobaltam es nem jött be.
2014. szept. 29. 07:29
 12/22 anonim ***** válasza:

Mindkettő pszichedelikus drog, szinesztéziát, hallucinációkat válthat ki.

A "varázsgombáról" nem sokat tudok, itthon ezek a drogok nem valami elterjedtek. Annyit tudok, hogy szájon át fogyasztják, megeszik, illetve nagy mennyiségben mérgezést okozhat.

Az LSD általában bélyeg formában fordul elő, "mainstream" drog, de nem sok fiatal fogyasztja. Szintetikus, ellentétben a gombával, ami a természetes.

Ha jól tudom az LSD-t a CIA számára fejlesztették ki. Az LSD célja a katonák képességeinek növelése lett volna, de a kísérlet megbukott. A 60-as és 70-es években az U.S.A-ban elterjedt. A "leghíresebb" LSD "fajta" talán a Woodstock fesztiválon nagy mennyiségben árult "Brown acid". A hippi szubkultúra fontos része volt az LSD és más pszichedelikus drogok fogyasztása.

Saját véleményem szerint felelősségteljes használattal egyik drog sem jelent veszélyt, amennyiben megbízható forrásból szerezzük. Mivel az LSD szintetikus, sosem lehet tudni, mivel üti fel egy putriban operáló, általános iskolai 4.-es kémia átlaggal rendelkező hobbikémikus.

15/f

2014. szept. 29. 15:18
 13/22 anonim ***** válasza:
Pedig mennyivel jobb volna, ha a katonáknak LSD-t adnának! Rögvest vége lenne minden harcnak. Zseniális ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=n-rWnQphPdQ, kb. mint mikor a Macskafogó végén a gonosz macsekok kijönnek a gépből. :)
2014. szept. 29. 15:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Helyesbítenék, az LSD nem szintetikus hanem félszintetikus szer, lizergsavból állítják elő amit egy penészgombából vonnak ki
2014. okt. 9. 23:22
 15/22 anonim ***** válasza:

13

Kösz a linkért, hatalmas!

"one man climbing a tree to feed the birds" XD

2014. okt. 11. 01:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem próbáltam még, azt tudom hogy a gombát régen "varázslók" használták, mert olyan mintha másik univerzumban lennél tőle :D hollandiában legális. Az LSD rosszabb, mert vegyszerekből keverik, szóval mű cucc, nem szeretném kipróbálni :)
2014. nov. 27. 21:51
 17/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem egészen "mű" cucc, egy gombaféléből vonják ki
2014. nov. 27. 22:58
 18/22 anonim ***** válasza:
39%

16!

Attól még, hogy műcucc (bár ahogy előttem szóló írta nem teljesen az), nem igazán veszélyes, kb olyan mint a gomba. Csak más. XD

2014. nov. 29. 23:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Ahhoz is kell valami vegyszer hogy ki tudják vonni.
2014. dec. 2. 18:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, de ez nem azt jelenti, hogy radioaktív cuccok vannak benne és mutáns leszel tőle. Ha meg igen, akkor az már nem csak LSD, tehát más is van benne. Ami kb olyan, mintha halálos mérgező gombát adnának el varázsgomba néven, szóval a készítő hibája.

Amúgy meg ha veszel a boltban egy adag parizert, hát az is tele van mindenféle színezékkel, ízfokozóval stb, az LSD is csak ennyire káros kb.

2014. dec. 3. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!